EYT'lilerin ilk maaş tarihi değişti; EYT çıkacak mı, iptal mi oldu, ne zaman yasalaşacak?

EYT son dakika haberleri vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Meclis'in çalışmalarına ara vermesiyle birlikte EYT düzenlemesinde planlar değişti. Sosyal Güvenlik Uzmanı Özgür Erdursun EYT'de ilk maaş tarihini paylaştı.

EYT'lilerin ilk maaş tarihi değişti; EYT çıkacak mı, iptal mi oldu, ne zaman yasalaşacak? - Sayfa 1

EYT düzenlemesi geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yürürlüğe girecekti. Ancak Kahramanmaraş'ta meydana gelen 2 büyük deprem nedeniyle Meclis çalışmalarına ara verdiğini duyurdu. 

119
EYT'lilerin ilk maaş tarihi değişti; EYT çıkacak mı, iptal mi oldu, ne zaman yasalaşacak? - Sayfa 2

Kahramanmaraş depremi sonrası EYT son durum merak ediliyor. Türkye yaralarını sarmaya çalışırken, bir yandan da Emeklilikte Yaşa Takılanlar düzenlemesi araştırılıyor.  Asrın felaketi olarak adlandırılan deprem nedeniyle çalışmalara ara verilen Meclis, 28 Şubat'ta başlayacak. 

219
EYT'lilerin ilk maaş tarihi değişti; EYT çıkacak mı, iptal mi oldu, ne zaman yasalaşacak? - Sayfa 3

Milyonlar EYT iptal mi oldu, ertelendi mi? sorularının yanıtını aramaya başladı. Verilen ara uzatılınca EYT ilk maaş tarihleri de değişmiş oldu. EYT hakkında merak edilenleri sizin için haberimizde derledik.

319
EYT'lilerin ilk maaş tarihi değişti; EYT çıkacak mı, iptal mi oldu, ne zaman yasalaşacak? - Sayfa 4

MECLİS'TE VERİLEN ARA 28 ŞUBAT'A UZADI

Elitaş'ın sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, şu ifadelere yer verildi;

"Milletvekillerimizin büyük bir çoğunluğunun deprem bölgesinde olması sebebiyle siyasi partilerimizin mutabakatı ile TBMM çalışmalarına 28 Şubat 2023 tarihine kadar ara verilmesi kararlaştırılmıştır. Geçmiş olsun Türkiyem."

419