EYT'lilere hangi banka, ne kadar promosyon veriyor

2 milyon 250 bin kişi Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesinin yasalaşmasının ardından emekli olmaya hak kazanırken bankalar da müşteri portföylerini genişletmek üzere emekli bankacılığına yönelik çalışmalarını hızlandırdı.

EYT'lilere hangi banka, ne kadar promosyon veriyor - Sayfa 1

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesinin yasalaşmasının ardından emekli olmaya hak kazanan 2 milyon 250 bin kişi ilk maaşlarını nisan ayında alacak. Yeni müşteri kazanmak isteyen bankalar, maaşlarını 3 yıl boyunca o bankadan alacaklarını taahhüt eden emeklilere banka promosyonu ödemesi yapacak. EYT’lilere hangi bankanın ne kadar promosyon verdiğine dair detaylar haberimizde.

EYT'lilere hangi banka, ne kadar promosyon veriyor - Sayfa 2

İş Bankası, emekli maaşını İş Bankası’na taşıyan emeklilere 7.500 TL’ye varan promosyon ödemesi sunuyor. Ek olarak maaşlarını almak için İş Bankası’nı tercih eden kişiler Maximum Kart’ı aidatsız kullanabiliyor.

EYT'lilere hangi banka, ne kadar promosyon veriyor - Sayfa 3

Akbank SGK emekli maaşını taşıyanlara 7.000 TL'ye varan promosyona ek 1.500 TL chip-para ve aylık %27’ye varan hoş geldin mevduat faizi imkanı sunuyor.

EYT'lilere hangi banka, ne kadar promosyon veriyor - Sayfa 4

Emekli maaşını 3 yıl süre ile alma sözü veren emeklilere 5.000 TL’ye varan, EYT kapsamındaki emeklilere ise otomatik fatura ödeme talimatına karşılık 7.500 TL’ye varan promosyon fırsatı Denizbank’ta yer alıyor. MobilDeniz üzerinden üye olanlar ise TL mevduatlarına %27 hoş geldin faizi alıyor.