EYT'de hangi modelin uygulanacağı belli oldu! EYT ne zaman çıkacak, kimleri kapsıyor

EYT ile ilgili son durum milyonlarca vatandaş tarafından merak ediliyor. Emeklilikte Yaşa Takılanlar yasası için son dakika açıklaması Bakan Vedat Bilgin'den geldi. Bilgin'in açıklaması üzerine EYT'de uygulanacak model de belli oldu. EYT nedir, ne zaman çıkacak, kimleri kapsıyor, şartları nelerdir? gibi soruların cevaplarını haberimizde bulabilirsiniz...

EYT'de hangi modelin uygulanacağı belli oldu! EYT ne zaman çıkacak, kimleri kapsıyor - Sayfa 1

Emeklilikte Yaşa Takılanlara (EYT) ilişkin çözüm trafiği hızlandı.Geçtiğimiz gün Bakan Bilgin'den gelen son dakika açıklamasıyla çıkış tarihi için yılsonu işaret edilmişti. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'ndan bir son dakika açıklaması daha geldi. İşte EYT nedir, ne zaman çıkacak, kimleri kapsıyor, şartları nelerdir? sorularının yanıtları ve son dakika açıklaması...

111
EYT'de hangi modelin uygulanacağı belli oldu! EYT ne zaman çıkacak, kimleri kapsıyor - Sayfa 2

Emeklilikte yaşa takılanlar (EYT) sorununun çözümü için temaslar hızlanırken, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin’in “Ne Finlandiya, ne Almanya, kendi modelimizi uygulayacağız” dediği belirtildi.

211
EYT'de hangi modelin uygulanacağı belli oldu! EYT ne zaman çıkacak, kimleri kapsıyor - Sayfa 3

Buna göre bir süredir gündeme gelen formüllerin haricinde bir çalışma hazırlandığı anlaşılmış oldu. Emeklilikte Yaşa Takılanların yanı sıra staj süresi de gündemde yer alacak konulardan biri olacak.

311
EYT'de hangi modelin uygulanacağı belli oldu! EYT ne zaman çıkacak, kimleri kapsıyor - Sayfa 4

BAKAN BİLGİN`DEN EYT AÇIKLAMASI: ÇÖZÜM YOLLARI ÜRETİYORUZ

Bursa`da konuşan konuşan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, EYT ile ilgili açıklamalarda bulundu. EYT dosyasının önlerinde olduğunu ve ileriki günlerde tamamlanacağını söyleyen Bakan Bilgin, "Türkiye`nin her sosyal meselesi bizim önümüzdedir. Bunların üzerinde çalışıyoruz, bunların üzerinde çözüm yolları üretiyoruz. Formüller buluyoruz" dedi.

411