EYT için geri sayım başladı! EYT ne zaman çıkacak, şartları nelerdir?

EYT'de son durum bugün de vatandaşın gündeminde yer alıyor. EYT'liler için çözüm trafiği hızlanırken birçok formül de masaya geliyor. Milyonlarca emekli, EYT çıkma ihtimali nedir, ne zaman çıkacak? EYT kimleri kapsıyor, şartları nelerdir? gibi soruların cevabını arıyor. İşte, EYT ile ilgili son gelişmeler...

EYT için geri sayım başladı! EYT ne zaman çıkacak, şartları nelerdir? - Sayfa 1

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) için geri sayım başladı. Herkesin gözü kulağı EYT son dakika gelişmelerine çevrildi. Aralık ayının işaret edildiği EYT için Bakan Bilgin'den "kendi modelimizi uygulayacağız" açıklaması gelmişti. Bütün emeklilik koşullarını yerine getirdiği halde yaş şartına takılan milyonlarca vatandaşın merak ettiği, EYT'de son durum nedir? EYT ne zaman çıkacak, kimleri kapsayacak? sorularının cevapalarını sizler için haberimizde derledik. İşte detaylar... 

117
EYT için geri sayım başladı! EYT ne zaman çıkacak, şartları nelerdir? - Sayfa 2

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, EYT son durum ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Bilgin, EYT ile ilgili Çalışma Grubunun kurulduğunun müjdesini verdi. 

217
EYT için geri sayım başladı! EYT ne zaman çıkacak, şartları nelerdir? - Sayfa 3

EYT düzenlemesinin gündemlerinde olduğunu ve önümüzdeki günlerde tamamlanacağını dile getiren Bakan Bilgin, "Ne Finlandiya ne Almanya; kendi modelimizi uygulayacağız" dediği belirtildi.

317
EYT için geri sayım başladı! EYT ne zaman çıkacak, şartları nelerdir? - Sayfa 4

Geçtiğimiz günlerde ise "Türkiye'nin her sosyal meselesi bizim önümüzdedir. Bunların üzerinde çalışıyoruz, bunların üzerinde çözüm yolları üretiyoruz. Formüller buluyoruz, en uygununu tamamladığımız gün açıklayacağım." ifadelerini kullanmıştı. 

417