EYT emeklisi banka promosyonu alacak mı? İşte konuşulan o bomba rakam

Cumhurbaşkanı Erdoğan geçtiğimiz günlerde EYT'da yaş şartının kaldırıldığının müjdesini verdi.Milyonlarca emeklilik hayali kuran vatandaş EYT emeklisinin banka promosyonu alıp alamayacağını araştırıyor. "EYT'liler promosyon alabilecek mi?" sorusu araştırılırken, promosyon verilmesi halinde  bu rakamın 10 bin TL'ye kadar çıkabileceği iddiası gündeme bomba gibi düştü. 

EYT emeklisi banka promosyonu alacak mı? İşte konuşulan o bomba rakam - Sayfa 1

Hatırlarsanız geçtiğimiz günlerde bankalar arasında büyük bir promosyon yarışı vardı. Şimdi de EYT yasasının Meclis'e gelmesine çok az bir zaman kala Emeklilikte Yaşa Takılanlar,  EYT emeklisi banka promosyonu alacak mı? sorusunun yanıtını arıyor. 

111
EYT emeklisi banka promosyonu alacak mı? İşte konuşulan o bomba rakam - Sayfa 2

Uzun süre gündem olan emekli maaşını yeni bankaya taşıma promosyonları EYT ile yeniden gündeme geldi. İşte konuya dair detaylar... 

211
EYT emeklisi banka promosyonu alacak mı? İşte konuşulan o bomba rakam - Sayfa 3

EYT EMEKLİSİ BANKA PROMOSYONU ALABİLECEK Mİ?

Yeni emekli olan birisi ilk maaşını aldığı banka ile ya da başka bir banka ile sözleşme yaparak üç yıllık taahhüt süresini başlatabiliyor. Ancak EYT emeklilerinin banka promosyonu alıp alamayacağı henüz netleşmedi.

311
EYT emeklisi banka promosyonu alacak mı? İşte konuşulan o bomba rakam - Sayfa 4

EYT düzenlemesinin yasalaşmasının ardından EYT'lilerin banka promosyonu alıp alamayacağı belli olacak.  Ancak ortaya atılan bir iddia EYT'lilerin yüzünü güldürdü. 

411