EYT düzenlemesinde en kritik nokta belli oldu; Ömer Çelik EYT için geri sayımın başladığını duyurdu

EYT'de son durum milyonlarca emeklilik hayali kuran vatadanşlar tarafından merak ediliyor. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik EYT düzenlemesinin çok kısa sürede Erdoğan'a sunulacağını belirtti. Öte yandan Bakan Vedat Bilgin, EYT'lileri ilgilendiren prim ödemesi, askerlik borçlanması, kıdem tazminatı ve tazminat kredi desteğiyle ilgili açıklamalarda bulunurken, "EYT için net tarih 8 Eylül 1999. Ne olursa olsun işe başlama tarihi geri çekilemez dedi. İşte EYT son dakika açıklamaları...

EYT düzenlemesinde en kritik nokta belli oldu; Ömer Çelik EYT için geri sayımın başladığını duyurdu - Sayfa 1

EYT nedir, ne zaman çıkacak? EYT kimleri kapsıyor, şartları nelerdir? gibi soruların yanıtları netleşmeye başladı. EYT'lilerin gözü kulağı  EYT yasası son dakika gelişmelerine çevrildi. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik EYT düzenlemesinin çok kısa sürede Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sunulucağını söyledi. Geçtiğimiz akşam Star Haber Genel Yayın Yönetmeni Nazlı Çelik'in sorularını yanıtlayan Bakan Vedat Bilgin Aralık ayında çözüme kavuşması beklenen Emeklilikte Yaşa Takılanlar'la (EYT) ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulunmuştu. EYT ile ilgili tüm gelişmeleri sizler için haberimizde derledik... 

120
EYT düzenlemesinde en kritik nokta belli oldu; Ömer Çelik EYT için geri sayımın başladığını duyurdu - Sayfa 2

EYT ile ilgili en son açıklama AK Parti Sözcüsü Çelik'ten geldi. Çelik AK Parti Genel Merkezi'nde MKYK toplantısı ardından açıklamalarda bulundu.

220
EYT düzenlemesinde en kritik nokta belli oldu; Ömer Çelik EYT için geri sayımın başladığını duyurdu - Sayfa 3

"EYT HEMEN HEMEN TAMAMLANMAK ÜZERE"

Ömer Çelik, son olarak EYT'nin acil gündemlerden bir tanesi olduğunu belirterek, "EYT meselesiyle ilgili çalışma tamamlanmak üzere. Sayın Cumhurbaşkanımıza çok kısa zamanda son hali sunulacak. Son aşamayı geçtikten sonra meclis takvimi ile ilgili bilgi verebilirim. Acil gündemlerden bir tanesi, hemen hemen tamamlanmak üzere. Bugünkü sunum, bölgesel ve küresel gelişmelerin değerlendirilmesi ve terörle mücadele gündemimizdi" dedi.

320
EYT düzenlemesinde en kritik nokta belli oldu; Ömer Çelik EYT için geri sayımın başladığını duyurdu - Sayfa 4

ERDOĞAN'DAN EYT AÇIKLAMASI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Şu anda Vedat Bey ekibiyle birlikte çalışmalarını devam ettiriyor. Önümüzdeki ay ve yeni yıl EYT ile asgari ücretin arka arkaya açıklandığı aylar olacak." demişti. 

420