Evli sevgilisi canlı yayında dövmüştü! Eski Kısmetse Olur yarışmacısı Melis Buse Betkayan'dan şoke eden karar

Serbest Hoca olarak tanınan evli sevgilisi Reşit Bozdağ'dan şiddet gördüğü gerekçesiyle şikayetçi olan Melis Buse Betkayan, katıldığı canlı yayında sosyal medya fenomeni Serbest Hoca ile barıştıklarını ve onu sevdiğini söyledi.

Evli sevgilisi canlı yayında dövmüştü! Eski Kısmetse Olur yarışmacısı Melis Buse Betkayan'dan şoke eden karar - Sayfa 1

Yıllar önce katıldığı Kısmetse Olur yarışmasıyla tanınan Melis Buse Betkayan, bir süredir Serbest Hoca ismiyle tanınan evli Reşit Bozdağ ile aşk yaşıyor.

Evli sevgilisi canlı yayında dövmüştü! Eski Kısmetse Olur yarışmacısı Melis Buse Betkayan'dan şoke eden karar - Sayfa 2

Önceki gün sosyal medya hesabından kanayan kulağının fotoğrafını paylaşan Betkayan, sevgilisinden şiddet gördüğünü ve şikayetçi olduğunu söyledi.

Evli sevgilisi canlı yayında dövmüştü! Eski Kısmetse Olur yarışmacısı Melis Buse Betkayan'dan şoke eden karar - Sayfa 3

"BEN KİMSENİN EVLİLİĞİNİ BOZMADIM"
TV8 ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programına konuk olan Melis Buse Betkayan, canlı yayında yaşadıklarını anlatırken Bozdağ ile barıştıklarını ve onu sevdiğini söyleyerek sunucuları şaşkına çevirdi. Yaşanan her şeyin karşılıklı olduğunu söyleyen Betkayan, şunları söyledi:

Evli sevgilisi canlı yayında dövmüştü! Eski Kısmetse Olur yarışmacısı Melis Buse Betkayan'dan şoke eden karar - Sayfa 4

“Kendisiyle görüşüyoruz. Mahkeme süreci devam ediyor şikayetlerimizi geri almadık. Hoş olmayan şeyler yaşandı. Biz 2 aydır birlikteyiz. İlişkim başladığından beri o evli olduğu için çok linçlendim. Evli bir insanla iletişim bile olmadı. Evli olduğunu biliyordum ama boşanma sürecindeydi ben bir şeyi yıkmadım. Evliliği benden önce bitmişti. Biz tanıştıktan sonra kendisi boşanma davası açmıştı. Ben kimsenin evliliğini bozmadım. O kadının da bir suçu yok ve onu incitmek istemiyorum. O ilişki defalarca aldatma ve kavga nedeniyle bitti."