Esra Erol'un programında akıllara durgunluk veren olay: İki elti eşlerini terk edip aynı adama kaçtı

Gelen bir son dakika haberine göre; Esra Erol'un programında inanılmaz bir olay yaşandı. İsimleri Hamide Duran olan iki elti, kocalarını terk edip, Muammer Ay isimli bir kişiye kaçtı. Olay kadınlardan birinin kocasının canlı yayına çıkıp yardım istemesiyle ortaya çıktı.

Esra Erol'un programında akıllara durgunluk veren olay: İki elti eşlerini terk edip aynı adama kaçtı - Sayfa 1

ATV ekranlarında yayın yapan Esra Erol'un programında yine ilginç bir olay araştırılmaya başlandı. 2 çocuk babası Mehmet Duman, 17 yıl önce evlendiği eşi Hamide Duman'ın 11 Mart günü kayıplara karışması üzerine canlı yayına çıktı.

112
Esra Erol'un programında akıllara durgunluk veren olay: İki elti eşlerini terk edip aynı adama kaçtı - Sayfa 2

İKİ ELTİ AYNI ADAMA KAÇTI 

Eşinin başka bir adama kaçtığını söyleyen Duman, "Eşimin telefonunda Muammer Ay'ın resmini gördüm. Niye kayıtlı bu adam diye sorunca borcu olduğunu o yüzden görüştüklerini ifade etti. Eşim o gün aynı ismi taşıyan eltisi Hamide Duman ile birlikte 'pazara gidiyoruz' diyerek evden çıktı bir daha da geri dönmedi.

212
Esra Erol'un programında akıllara durgunluk veren olay: İki elti eşlerini terk edip aynı adama kaçtı - Sayfa 3

Eşim ve yengem daha önce yanında çalıştıkları yufkacı Muammer Ay'a kaçtılar. Kardeşim Ercan ile birlikte polise başvurduk. Antalya'ya gittiklerini duydum. Ortaya çıkmalarını istiyorum. İki aile perişan oldu" ifadelerini kullandı.

312
Esra Erol'un programında akıllara durgunluk veren olay: İki elti eşlerini terk edip aynı adama kaçtı - Sayfa 4

EŞİ KAÇAN MEHMET DUMAN OLAY GÜNÜNÜ BÖYLE ANLATTI: 

Yaşadıklarım çok zor. En azından neden gittiğini bilmek istiyorum. 2 çocuğum var. Kardeşimin eşinin de 3 çocuğu var. Onlar da 14 yıllık evli ve ortada gözü yaşlı 5 çocuk var.

412