Esra Bilgiç: Estetiğe zerre kadar ihtiyacım yok!

Futbolcu Gökhan Töre'nin oyuncu eşi Esra Bilgiç'in estetik yaptırdığı iddia edilmişti. 10 sene önce çekilen fotoğrafını paylaşan Bilgiç, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla estetik iddialarını yalanladı.&nbsp;<br />

Esra Bilgiç: Estetiğe zerre kadar ihtiyacım yok! - Sayfa 1

Futbolcu Gökhan Töre'nin oyuncu eşi Esra Bilgiç'in estetik yaptırdığı iddia edilmişti. 10 sene önce çekilen fotoğrafını paylaşan Bilgiç, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla estetik iddialarını yalanladı. 

112
Esra Bilgiç: Estetiğe zerre kadar ihtiyacım yok! - Sayfa 2

Ünlü oyuncu, "Tek hedefi iyi bir oyuncu olmak olan genç bir kadınım. Allah'ıma şükürler olsun ki estetiğe zerre kadar ihtiyacım yok. Kendimi beğenmeye ve sevmeye devam ettiğim sürece de ihtiyacım olmayacağını düşünüyorum" ifadelerini kullandı

212
Esra Bilgiç: Estetiğe zerre kadar ihtiyacım yok! - Sayfa 3

Beşiktaşlı futbolcu Gökhan Töre, oyuncu Esra Bilgiç ile geçtiğimiz sene dünyaevine girmişti.

312
Esra Bilgiç: Estetiğe zerre kadar ihtiyacım yok! - Sayfa 4
Esra Bilgiç'in estetik yaptırdığı iddia edilmişti. 10 yıl önceki fotoğrafını paylaşan Bilgiç, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla estetik iddialarını yalanladı. Ünlü oyuncu, sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı:

20 dakika önce Çanakkale ile alakalı fotoğraflara bakarken babamla çok enteresan bir haber gördük. "Halime Sultan'ın estetiksiz hali hayal kırıklığı yarattı" Soldaki fotoğraf bundan 10 sene öncesi. 17 yaşındayım. Yüzüm hiçbir şeyim daha oturmamış. Kilom da fazla.

412