Ersun Yanal'dan Muriç'e uyarı!

Geçtiğimiz sezon oldukça kötü bir grafik sergileyen Fenerbahçe, bu sezona iddialı bir giriş yaptı ve şampiyonluğun en büyük adaylarından biri haline geldi. Sezon başında kadrosunu oldukça kaliteli isimlerle güçlendiren Fenerbahçe'de, yeni transferlerin performansı da teknik heyetin yüzünü güldürdü.

Ersun Yanal'dan Muriç'e uyarı! - Sayfa 1

Özellikle Vedat Muriç'ten oldukça memnun olan Ersun Yanal, Kosovalı golcünün hedefini öğrenince oldukça şaşırdı ve yıldız ismi uyardı.

Ersun Yanal'dan Muriç'e uyarı! - Sayfa 2

Yeni sezonda şampiyonluğun en büyük adaylarından biri olan Fenerbahçe'de, yeni transferlerin performansı teknik heyeti sevindirdi.

Sarı-Lacivertliler, sezon başında kadrosunu Altay Bayındır, Zanka, Rami, Gustavo, Emre Belözoğlu, Garry Rodrigues, Deniz Türüç, Kruse, Vedat Muriç ve Mevlüt Erdinç gibi isimlerle kuvvetlendirmişti.

Ersun Yanal'dan Muriç'e uyarı! - Sayfa 3

Fenerbahçe'nin Rizespor'dan transfer ettiği Vedat Muriç ise, takıma katılmasından çok az bir süre geçmesine rağmen oynadığı oyun ve hırsıyla taraftarın sevgilisi haline geldi.

Ersun Yanal'dan Muriç'e uyarı! - Sayfa 4

Kosovalı yıldız, milli maçlarda gösterdiği performansla da adından söz ettirmiş ve Avrupa'nın dev kulüplerini peşine takmıştı.