Erden Timur'dan flaş açıklamalar: "Gündemimizde seçim yok"

Galatasaray Sportif A.Ş Başkan Vekili Erden Timur, gelecek sezon yönetimde olup olmayacağı tartışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Erden Timur'dan flaş açıklamalar: "Gündemimizde seçim yok" - Sayfa 1

Galatasaray'da tüm gözler 25 Mayıs'ta yapılacak başkanlık seçimine çevrilirken Erden Timur'un yeni dönemde olup olmayacağı merak ediliyordu.

Erden Timur'dan flaş açıklamalar: "Gündemimizde seçim yok" - Sayfa 2

Galatasaray Sportif A.Ş Başkan Vekili Erden Timur, gelecek sezon yönetimde olup olmayacağı tartışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Erden Timur'dan flaş açıklamalar: "Gündemimizde seçim yok" - Sayfa 3

İŞTE ERDEN TİMUR'UN AÇIKLAMALARI:

"SPORTİFTE GÖREV DEVAM EDİYOR"

"Mayıs'a geldik, çiçekler açmaya başladı. Mayıs ayı, bizim yılbaşımız. Mayıs ayı bizim için şampiyonluk ayı. 4 maç var, rehavete kapılmayacağız. Geçen seçimde son akşam başkan yardımcısıyken ayrılmak istedik ve Sportif AŞ'de oldum. Seçim öncesi benim olup olmamam sorun değil. Bırakın biz seçim konuşmayalım. Sportif AŞ'de görev devam ediyor, burada seçim konusu yok. Böyle bir gündem yok, suni bir gündem bu. Dün 22:00'de Florya'dan çıktım, her gün oradayım. Orada tek gündem şampiyonluk."

Erden Timur'dan flaş açıklamalar: "Gündemimizde seçim yok" - Sayfa 4

"GÜNDEMİMİZDE SEÇİM YOK"

"Galatasaray'da herkes elinden geleni yapıyor. Bazılarında bu çaba sonuca dönüşüyor, bazılarında daha az sonuca dönüşüyor. İlkin, amatör branşta ödül aldı. Kendisi Galatasaray için çok çok kıymetli biri. İlkin'in duygusallığının dönüşümünde açtığı yol gibi herkesin buraya bağlılığı farklı duygusal sebeplerle. Nando var, ömrünü Galatasaray'da geçirdi. Barış ve Mertens de ayrı. Tüm futbol takımı ödüle layık şeyler yapıyor. Başta Okan Hocamız. Çok kısa ve çok içten konuştu, güzel mesajlar verdi. Birileri seçildi, birileri aldı ama herkes alsa yeridir. Tüm takım adına aldıklarını söylediler hepsi. Dries de bu yaşta performansıyla onurlandırıyor. Bu işi onlar yapıyor. Bizlere de sağ olsunlar nişan veriyorlar ama bu işi futbolcular yapıyor, hocalar, teknik ekip, Florya'daki herkes yapıyor. Yönetim kurulunda da çok büyük emeği var. Herkes bana nişanı veriyor ama asıl iş onların. Neden konuşayım dedim. Son günlerde liste seçim var, açıklık getireyim."