Erden Timur skandal görüntülerle ilgili konuştu: "O hesabın FETÖ bağlantısı var"

Galatasaray Başkan Vekili Erden Timur, antrenman öncesi gündeme ilişkin dikkat çeken açıklamalara imza attı. Timur, dün sosyal medyanın gündemine düşen görüntüleri FETÖ bağlantılı bir hesabın paylaştığını ileri sürdü.

Erden Timur skandal görüntülerle ilgili konuştu: "O hesabın FETÖ bağlantısı var" - Sayfa 1

Milli ara nedeniyle lige verilen arada Antalya'da kamp yapan Galatasaray'da başkan vekili Erden Timur, antrenman öncesi basın toplantısı düzenledi.

114
Erden Timur skandal görüntülerle ilgili konuştu: "O hesabın FETÖ bağlantısı var" - Sayfa 2

Dün yayınlanan ve spor kamuoyunun gündemine düşen görüntüler hakkında konuşan Erden Timur, "O hesabın önceden farklı bağlantıları varmış. Hatta FETÖ ile bağlantılı olduğu söylenen bir hesap üzerinden bir şey yayınlanıyor. Ve kesilip, biçilip bir kısmı yayınlanıyor. Hakkı yenen de, hakkı gasp edilen de aynı şeyleri söylüyor. Medyada objektif yorumlar yapılmıyor. Farklı takımlardaki yöneticiler çok daha ağır açıklamalar yapıyor." ifadelerini kullandı.

 

214
Erden Timur skandal görüntülerle ilgili konuştu: "O hesabın FETÖ bağlantısı var" - Sayfa 3

İşte Erden Timur'un öne çıkan açıklamaları:

"Herkesin telefonu, banka hesapları incelensin. Hakemler, TFF üzerine çok ciddi baskı uygulanıyor. TFF dik duramıyor. Bugünkü hareketleri takdire şayan.. VAR kayıtlarının tüm detayları paylaşılsın. Biz bunu istiyoruz."

314
Erden Timur skandal görüntülerle ilgili konuştu: "O hesabın FETÖ bağlantısı var" - Sayfa 4

"8-10 PUAN FAZLA ALDILAR"

"İçeriden sürekli şeylerin sızdırıldığını söyledim. Kendi sistemleri ispat edilmiş oldu. Ali Bey değil sadece, yorumcular da söyledi. Kayrılarak 90+'larda 8-10 puan fazla alan takım var. Her açıklamalarında mağdurlar. En önemli şey edep!"

414