Emre Altuğ: 'Örnek çift' demeyelim

16 Aralık'ta gerçekleşecek organizasyonla 20. sanat yılını kutlayacak olan Emre Altuğ, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Şarkıcı, eski eşi Çağla Şıkel ve çocuklarının da kutlamalarda kendisini yalnız bırakmayacağını söyledi. Altuğ, muhabirlerin "Örnek çift" sözlerini "Örnek çift' demeyelim de 'örnek anne-baba' dersek daha doğru olur" ifadeleriyle düzeltti

Emre Altuğ: 'Örnek çift' demeyelim - Sayfa 1

16 Aralık'ta gerçekleşecek organizasyonla 20. sanat yılını kutlayacak olan Emre Altuğ, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Emre Altuğ: 'Örnek çift' demeyelim - Sayfa 2

Son derece heyecanlı olduğunun ve zaman yaklaştıkça heyecanının daha da arttığının altını çizen başarılı sanatçı, şunları söyledi:

Emre Altuğ: 'Örnek çift' demeyelim - Sayfa 3

"BU BENİ ÇOK MUTLU EDİYOR"

İbret-i Alem'in üzerinden dolu dolu yirmi yıl geçmiş. Geriye dönüp baktığımda bir sürü duygu bıraktığımı görüyorum ve bu beni çok mutlu ediyor. Yirminci yıla ellinci yıl gibi hazırlandık. O gece geçip giden yirmi yılı anlatırken bazı anlara benimle birlikte eşlik edecek isimler de olacak.

Emre Altuğ: 'Örnek çift' demeyelim - Sayfa 4

'SILA' MÜJDESİ

Altuğ, ayrıca hayranlarına müjdeyi de verdi. Gecede aynı sahneyi paylaşacağı sanatçılar arasında Sıla'nın da yer alacağını dile getiren Altuğ, şu ifadeleri kullandı: