Emekliye çifte ödeme! Takvim belli oldu

Milyonlarca emekli ile emekli olmayı planlayanları yakından ilgilendiriyor. Emekliye çifte ödeme yapılacak. Yeni emekli olanlar da ödeme imkanından yararlanacak. Kritik tarih 31 Mayıs. Bu tarihe kadar başvuru yapanlar çifte ödeme alacak. İşte detaylar...

Emekliye çifte ödeme! Takvim belli oldu - Sayfa 1

Haziran ayında Kurban bayramı ikramiyelerini alacak olan emekliler için erken aylık da gündeme geldi. Bakan Işıkhan ödeme takviminin yakında açıklanacağını belirtti
 

113
Emekliye çifte ödeme! Takvim belli oldu - Sayfa 2

Haziran ayı milyonlarca emekli için çifte ödeme anlamına gelecek. Öncelikle Kurban bayramı ikramiyelerini alacak olan emekliler için bayramın maaş günlerine denk gelmesi sebebiyle erken aylık da gündeme geldi. Bu konuda kararı hükümet verecek.
 
 

213
Emekliye çifte ödeme! Takvim belli oldu - Sayfa 3

Yeniasır'dan Faruk Erdem'in yazısına göre; önceki gün gazetecilerin sorularını yanıtlayan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, ikramiyelerin Kurban bayramı öncesinde ödeneceğini ve bununla ilgili takvimin de yakında açıklanacağını söylemişti.
 

313
Emekliye çifte ödeme! Takvim belli oldu - Sayfa 4

İKRAMİYE 2 BİNDEN 3 BİN LİRAYA ÇIKARILDI 
Ancak Haziran ayı maaş ödeme günleri de bayrama denk geliyor. Kurban Bayramı'nın 16-19 Haziran tarihlerinde idrak edilecek. Bu tarihler arasında maaş günü olan çok sayıda emekli de bulunuyor. bu yüzden tüm emekliler için bayram öncesi aylık ödenmesi ile ilgili bir müjde gelmesi de bekleniyor.

413