Emeklilikte Yaşa Takılanlar için geri sayım başladı! EYT yaş sınırı ne olacak, kimleri kapsayacak?

Emeklilik hayali kuran milyonlarca vatandaşın gözü kulağı EYT son dakika haberlerinde. EYT düzenlemesinde 3 şart kesinleşirken, "EYT yaş sınırı ne olacak?" sorusu en çok merak edilen konu haline geldi. Emeklilikte Yaşa Takılanlar bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlığında yapılacak Kabine Toplantısı'ndan çıkacak sonuçlar heyecanla bekleniyor. 

Emeklilikte Yaşa Takılanlar için geri sayım başladı! EYT yaş sınırı ne olacak, kimleri kapsayacak? - Sayfa 1

EYT nedir, ne zaman çıkacak? EYT şartları nelerdir, kimleri kapsıyor? ve EYT'de yaş sınırı olacak mı? gibi sorularda düğüm çözülmeye başladı. Aralık ayına girilmesiyle beraber Emeklilikte Yaşa Takılanlar için heyecan iyice zirveye tırmandı. 

127
Emeklilikte Yaşa Takılanlar için geri sayım başladı! EYT yaş sınırı ne olacak, kimleri kapsayacak? - Sayfa 2

Aralık ayının ilk Kabine Toplantısı bugün gerçekleşiyor. EYT yasası yaklaşık 4 milyon vatandaşı ilgilendiriyor. Aralık ayına girilmesiyle beraber emeklilik bekleyen yaşa yaşa takılanlar için sıcak haber akışı arttı. Son dönemin en merak edilen konusu "EYT yaş sınırı, şartı ne olacak" sorusu olurken 2 tarih öne çıktı.

227
Emeklilikte Yaşa Takılanlar için geri sayım başladı! EYT yaş sınırı ne olacak, kimleri kapsayacak? - Sayfa 3

EYT İÇİN TÜRKİYE'DE TÜM GÖZLER KABİNE TOPLANTISI'NDA OLACAK

Erdoğan'ın önderliğinde bugün (12 Aralık 2022) yapılacak Kabine Toplantısı'nın ekonomide ana gündem maddesi EYT yasası ve asgari ücret olacak.

327
Emeklilikte Yaşa Takılanlar için geri sayım başladı! EYT yaş sınırı ne olacak, kimleri kapsayacak? - Sayfa 4

Bugün gerçekleşecek kritik toplantının saat 15:30'da başlaması ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın akşam saatlerinde alınan kararları duyurması bekleniyor.

427