Emeklilikte Yaşa Takılanlar dikkat; EYT'de 3 önerinin 2'si kabul edildi

EYT ne zaman çıkacak sorusu milyonlarca emeklilik hayali kuran vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu (TİSK) Başkanı Özgür Burak Akkol,  bu ay Meclis'ten geçmesi beklenen EYT için 2 maddede anlaşma sağlandığını açıklayarak 3 maddeye dikkat çekti.

Emeklilikte Yaşa Takılanlar dikkat; EYT'de 3 önerinin 2'si kabul edildi - Sayfa 1

Milyonların heyecanla beklediği Asgari ücret için görüşmeler başladı. Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu (TİSK) Başkanı Özgür Burak Akkol, toplantı öncesi Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin ile “Emeklilikte Yaşa Takılanlar” gündemli bir araya geldi.

110
Emeklilikte Yaşa Takılanlar dikkat; EYT'de 3 önerinin 2'si kabul edildi - Sayfa 2

Asgari ücret zammı için geri sayıma geçildi. Milyonların heyecanla beklediği pazarlık görüşmeleri başladı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, bugün Türk-İş Başkanı Atalay ve TİSK Başkanı Özgür Burak Akkol ile bir araya geldi.

210
Emeklilikte Yaşa Takılanlar dikkat; EYT'de 3 önerinin 2'si kabul edildi - Sayfa 3

Bakanlıkta iki toplantı arasında bir basın açıklaması yapan Burak Akkol, kıdem tazminatı finansmanı ve emekli olanların çalışmaya devam etmesi halinde oluşacak ilave prim yükünün azaltılması konusunda Bakan Vedat Bilgin’in düzenleme yapılacağını söylediğini aktardı.

310
Emeklilikte Yaşa Takılanlar dikkat; EYT'de 3 önerinin 2'si kabul edildi - Sayfa 4

TİSK Başkanı Akkol, küresel ve Türkiye gelişmelerinin işletmelerin rekabetçiliğini koruması gereken bir dönem gerektirdiğini ve düzenlemelerin tüm taraflar için uygun olmasını beklediklerini kaydetti.

410