Emekli ve memurlar bu habere dikkat! İşte Şubat ayı ödeme tablosu

Şubat ayında emekli maaşları zamlı olarak doğrudan ödenecek. Kim ne kadar alacak? İşte yeni kök maaş tablosu dahil hesaba yatacak tutarlar...

Emekli ve memurlar bu habere dikkat! İşte Şubat ayı ödeme tablosu - Sayfa 1

SSK, Bağ-Kur ve memur emeklisi maaş farkları hesaplara yattı. Memur emeklileri 1-5 Şubat tarihleri arasında yeni zamlı emekli maaşı ödemesini aldı. 

125
Emekli ve memurlar bu habere dikkat! İşte Şubat ayı ödeme tablosu - Sayfa 2

Haziran-Temmuz dönemi için en düşük emekli maaşı da 10 bin TL olarak uygulanacak. Şubat ayında emekli maaşları zamlı olarak doğrudan ödenecek. Kim ne kadar alacak? İşte yeni kök maaş tablosu dahil hesaba yatacak tutarlar...

225
Emekli ve memurlar bu habere dikkat! İşte Şubat ayı ödeme tablosu - Sayfa 3

EMEKLİ VE MEMUR MAAŞ FARKLARI HESAPLARA YATTI

TÜİK'in açıklamasıyla 6 aylık enflasyon yüzde 37,57 olurken, kanun gereği bu rakam refah payı hariç SSK, Bağ-Kur emekli maaşı zammı oldu. Yüzde 15'lik toplu sözleşme zammı ile memur ve memur emeklisi nihai zam oranı yüzde 49,25 oldu.

325
Emekli ve memurlar bu habere dikkat! İşte Şubat ayı ödeme tablosu - Sayfa 4

Memurlar 15 Ocak tarihinde zamlı maaşlarını alırken, memur emeklisi de 26 Ocak 2024 Cuma günü hesaplara yattı. Yüzde 11,68'lik ek zam ve 10 bin TL en düşük emekli maaşı düzenlemesi nedeniyle oluşan maaş farklarını SSK ve Bağ-Kur'lular 6-7 Şubat tarihlerinde aldı.

425