Emekli promosyon 2022 ücretlerinde ortalık kızıştı! Hangi banka ne kadar promosyon veriyor?

Bankaların emekli maaşı promosyon ödemelerinde yarış devam ediyor. 8.250 TL'ye kadar çıkan fiyatlar haliyle vatandaşı da heyecanlandırıyor. Son olarak Tüketiciler Birliği Genel Başkanı Şahin'in, "Emeklilerin eline 10-15 bin TL belki daha fazla promosyon geçebilir" açıklaması gündeme bomba gibi düştü. Haberin detaylarını ve bankaların güncel promosyon miktarlarını haberimizden öğrenebilirsiniz...

Emekli promosyon 2022 ücretlerinde ortalık kızıştı! Hangi banka ne kadar promosyon veriyor? - Sayfa 1

SSK, Bağ-Kur ve memur emeklisi zamları sonrası bankalar emekli promosyon kampanyaları ile büyük bir yarışa girdi. Milyonlarca emekli promosyon 2022 ücretlerini araştırıyor Bilindiği üzere emekliler 3 yıllık taahhüt anlaşması ile bankalardan promosyon ödemelerini alabiliyor. Son olarak konuyla ilgili yapılan bir açıklama gündemde bomba etkisi yarattı. 

129
Emekli promosyon 2022 ücretlerinde ortalık kızıştı! Hangi banka ne kadar promosyon veriyor? - Sayfa 2

Tüketiciler Birliği Genel Başkanı Mahmut Şahin, bankaların son dönemde emeklilere verdiği promosyonlar hakkında açıklamalarda bulunarak, "12 milyon emekli var. Bakanlık, 12 milyon emekliyle bankaların karşısına çıkarsa emeklilerin eline 10-15 bin TL belki daha fazla promosyon geçebilir" dedi.

229
Emekli promosyon 2022 ücretlerinde ortalık kızıştı! Hangi banka ne kadar promosyon veriyor? - Sayfa 3

Son dönemde bazı bankalar tarafından maaşını taşıyan emeklilere yüksek promosyonların verileceği açıklandı. 

329
Emekli promosyon 2022 ücretlerinde ortalık kızıştı! Hangi banka ne kadar promosyon veriyor? - Sayfa 4

Bu promosyonlardan faydalanmak için maaşını taşımak isteyen vatandaşların sıkıntılar yaşadığını aktaran Tüketiciler Birliği Genel Başkanı Mahmut Şahin, emekli maaşına haciz konamayacağını bu yüzden bankaların müşterilerinin gitmemesi için maaşlarına bloke koyduğunu söyledi.

429