Yakıt kartları: Sizin için hangi tür doğru?

Yakıt kartı seçimi yapmadan önce mutlaka okuyun!

F5HABER F5HABER
Yakıt kartları: Sizin için hangi tür doğru?

Yakıt kartı, akaryakıt şirketlerinin firmalar için geliştirdiği bir çözümdür. Bu kartlar, istasyonlarda ödeme yapmadan yakıt alabilme olanağı sağlar. Dahası, şirket araçlarının akaryakıt alımlarını limitlendirip takip edebilme ve toplu fatura alarak muhasebesel iş yükünü azaltma avantajları da bulunmaktadır. Yapılan anlaşmalar kapsamında, firmalara yakıt alımlarında finansal avantajlar da sunulmaktadır.

Araç Tanıma Sistemi Nedir?
Araç Tanıma Sistemi, şirket araçlarının akaryakıt harcamalarında tasarruf sağlayan bir sistemdir. Bu sistemle, yakıt tüketimlerini anlık olarak görebilir, araç bazlı takip yapabilir ve şirket araçları ile ilgili detaylı raporlara ulaşabilirsiniz.

Araç Tanıma Sistemi Nasıl Çalışır?
Araç tanıma sistemi, taşıt bilgilerinin üzerinde tutulduğu bir cihazın pompa ile veri paylaşımı yapması sayesinde çalışır. Taşıt kimlik ünitesi olarak adlandırılan bu sistem, aracın bilgilerini içerir. Bu sistem araca monte edilebildiği gibi anahtarlığa takılabilecek şekilde de kullanılabilir. Bu ünite sayesinde dolum anında akaryakıt pompası ile taşıt kimlik ünitesi iletişim kurarak araç bilgilerini aktarır. Sistem uydu üzerinden hizmet vererek araca ikmal edilen yakıt miktarını ve tutarını kaydederek iletir. Bu şekilde, araç tanıma sistemi kullanan araçlara tüketim tutarı üzerinden akaryakıt firması tarafından fatura edilebilir.

Shell: Shell, taşıt tanıma sistemini Türkiye’ye tanıtan firmadır. Shell TTS ile, şirket araçlarının akaryakıt alımları için hızlı ve güvenli bir sistem sunar. Şirket araçlarına monte edilen cihazlar ile araçlarınızın kolay ve güvenli bir şekilde yakıt almasını sağlar, tüm ödeme ve muhasebe işlerini de tek çatı altında toplamanıza imkân verir.

BP: BP Taşıtmatik sistemi, BP’nin filolara özel geliştirdiği bir filo yönetim sistemidir. Bu sistemle, aracınızdan çıkmadan ve ödeme yapmadan akaryakıt alımı yapabilir, yakıt giderlerinizi kontrol altına alabilirsiniz.

Petrol Ofisi: Petrol Ofisi Automatic Yakıt Yönetimi, 2003 yılından bu yana Petrol Ofisi ile kurumsal müşterilere sunulan bir filo yönetim sistemidir. Bu sistemle, 81 ilde 1.650 istasyonda Automatic yakıt hizmeti veren Petrol Ofisi, bu konuda Türkiye’nin en yaygın hizmet ağına sahip akaryakıt firmasıdır.

Opet: Opet Otobil, şirket araçlarının Opet istasyonlarından otomatik olarak, nakit veya kartlı ödeme yapmalarına gerek olmadan yakıt almalarını sağlayan bir filo yönetim sistemidir.

Total: Total Yakıtmatik; araç filosuna sahip şirketler için oluşturulmuş, bilgisayar destekli bir yakıt ve filo yönetim sistemidir. Bu sistemle, şirket araçlarınızın Total istasyonlarından otomatik olarak, nakit veya kredi kartı kullanmadan hızlı bir şekilde yakıt alabilmesini sağlarsınız.

Avantajları
Tasarruf: Taşıtmatik kullanan şirketler, akaryakıt harcamalarında yapılan anlaşmalar kapsamında, firmalara yakıt alımlarında finansal avantajlar da sunulmaktadır.

Hızlı ve Doğru Akaryakıt Alımı: Benzin istasyonunda araçtan inmeden ve ödeme yapmadan akaryakıt alımı yapabilirsiniz.

Ödeme ve Muhasebe Kolaylığı: Şirketinize ait bütün araçlarınızın akaryakıt harcamaları için tek fatura alıp tek bir noktaya ödeme yapabilirsiniz.

Kontrol: Araçlarınızı yakıt harcaması bazında limitlendirip harcamaları kontrol altına alabilirsiniz.

Raporlama: Bilgisayarınızın ve internet erişimizin olduğu her yerden hizmet aldığınız firmanın online işlemlerine bağlanarak tüketim raporlarınıza erişebilirsiniz.

Araç Tanıma Sistemi Kimler İçin Uygundur?
Araç tanıma sistemi, şirketlerin kolayca yararlanabildiği bir akaryakıt yönetim sistemidir. Bu sisteme dahil olmak isteyen ticari araç sahiplerinin başvuru süreci ve gereken evrakları hazırlamaları gerekmektedir.

Shell Kalitesinin Verdiği Güvenle
Shell’in premium aracı kurumu MultiPetrol ile ister 1 ister 1000 aracınız olsun fark etmeksizin Türkiye’nin dört bir yanında 1.000’den fazla istasyonda tüm Shell avantajlarından, Multinet Up ödüllü Müşteri Deneyimi ve Çözüm Merkezi ayrıcalığıyla faydalanabilirsiniz!

Shell Kalitesi MultiPetrol’de
Shell Türkiye en büyük aracı kurumu Multinet Up'ın akaryakıt çözümü MultiPetrol aracılığıyla akaryakıt ihtiyaçlarınızı karşılayın, akaryakıt giderlerinden tasarruf etmenin ve online olarak filonuzu kolayca yönetmenin keyfini çıkarın!

MultiPetrol Yakıt Kartı ile En Avantajlı Çözümler
İhtiyacınız olan her şeyi önceden belirlenmiş limitler dahilinde alabileceğiniz MultiPetrol Yakıt Kartı, firmanızın akaryakıt harcamalarını kontrol altına almanıza yardımcı olur. Bu kartla, Shell’in 1000'den fazla istasyonunda yakıt alabilir ve MultiPetrol Çözüm Merkezi'nin sunduğu ayrıcalıklardan yararlanabilirsiniz. Şirketinize özel sunulan avantajları ve indirimli fiyatları değerlendirebilir, işinizi kolaylaştırırken tasarruf fırsatlarını yakalarsınız.

SONRAKİ HABER