Kişisel harcamalarınızda Axess kredi kartı yanınızda

Kişisel harcamalarınızı daha rahat gerçekleştirmek istiyorsanız, Axess Kredi Kartı tam size göre.

F5HABER F5HABER
Kişisel harcamalarınızda Axess kredi kartı yanınızda

Kişisel harcamalarınızı daha rahat gerçekleştirmek istiyorsanız, Axess Kredi Kartı tam size göre. Akbank’ın müşterilerine özel sunduğu Axess Kredi Kartı sayesinde, hem 1.250 TL’ye varan chip-para kazanıyor hem de 100.000 Mil Puan kazanma fırsatı elde ediyorsunuz. Ayrıca ilk defa dijital karta başvurarak, Akbanklı olan kullanıcılara sıfır faizli 15. 000 TL taksitli avans imkanı sunuluyor.

Axess Kredi Kartı başvurusu nasıl yapılır?
Axess dünyasına katılarak, rahat rahat harcama yapmak artık çok daha kolay hale gelmiş durumda. İnternete erişimin olduğu her yerden Axess Kredi Kartı başvurusu yapabilirsiniz. Bunun için Akbanak.com internet sitesine giriş yapmanız ve kredi kartı başvuru sekmesi altındaki kredi kartı bölümüne ulaşmanız yeterli. Bu sayfada karşınıza çıkacak olan başvuru formunu doldurduktan sora kartınızı hemen dijital olarak kullanmaya başlayabilirsiniz.

İlk kez Axess Kredi Kartı başvurusu yaparak, Akbanklı olan kullanıcılar üstelik Yüzde 0 faizli, 6 ay vadeli 15.000 TL taksitli avans kullanma fırsatı elde edecekler.

İlk kez Axess Kredi Kartı sahibi olanlara 1.250 TL’ye varan chip-para
İlk kez Axess Kredi Kartı başvurusu yapan kullanıcılara, yapacakları her 1.250 TL ve üzeri harcamaları için 250 TL, toplamda da 1.250 TL’ye varan chip-para kazanma fırsatı veriliyor. 1.250 TL cihip-para kampanyasından yararlanacak olan kullanıcıların 1 Mayıs ve 31 Mayıs 2023 tarihleri arasında ilk defa Axess Kredi Kartı başvurusu yapmış olması ve başvurularının 31 Mayıs’a kadar onaylanmış olması gerekiyor. Bu koşulları taşıyan ve kampanyadan faydalanmak isteyen Axess Kredi Kartı sahipleri, Juzdan uygulaması üzerinden kampanyaya katılabilir, harcadıkça biriktirmeye ve kazanmaya başlayabilirler.

Axess dünyasında birçok avantaj sizleri bekliyor
Bir kredi kartı olmanın daha ötesinde yer alan Akbank ürünü Axess Kredi Kartı, kullanıcılarına hayatlarını ve ekonomilerini kolaylaştıracak fırsatlarda sunuyor. Kullanıcılarına anında kredi imkanı sunan Axess Kredi Kartı, acil nakit ihtiyacı olduğu zaman 48 aya varan taksitler ile anında kredi kullanma imkanı tanıyor. Bunun yanında, isterseniz Axess Kredi Kartı ile nakit ihtiyaçlarını tek bir SMS ile çözebilir, 500 TL direkt kredi kullanabilirsiniz.

Hayatın olağan akışında yer alan kira, aidat ve okul masrafları gibi ihtiyaçlarınızı banka hesabınızda nakit paranız olmasa dahi Axess Kredi Kartınız ile çok rahat gerçekleştirebilirsiniz. Kartınızın size sunmuş olduğu havale ve EFT yapma özelliği ile bu ödemelerinizi nakit paranız olmadan kredi kartınız ile ödeme gününde rahatlıkla gerçekleştirebilirsiniz.

Taksitlerinizi ya da borçlarınızı erteleyin
Axess Kredi Kartı’nın kullanıcılarına sunduğu en önemli imkanlardan biri, sonradan taksit ve borçları erteleme avantajı. Peşin ve taksitli satış fiyatı farklı olan bir ürünü Axess Kredi Kartınız ile peşin olarak alabilir, daha sonra bu harcamanıza sonradan taksitlendirme yapabilirsiniz. Bunun yanında, erteleme özelliği sayesinde ihtiyaçlarınızı değil, borçlarınızı erteleyebilirsiniz. İhtiyacınızı şimdi alıp, istediğiniz zamana erteleyerek, ekonomik olarak kendinizi daha rahat hissettiğiniz bir dönemde ödeme yapabilirsiniz.

100.000 Mil Puan avantajı
Axess Kredi Kartı olmayan tüketiciler, ilk kez Wings Kredi Kartı’na başvuru yaptıkları zaman, her 1.500 TL ve üzeri harcamaya 10.000 Mil Puan olmak üzere toplamda 100.000 Mil Puan biriktirebiliyorlar. Biriken bu mil puanları da yurt içinde her 100 Mil Puan 1 TL, yurt dışında 2 TL değerinde kullanabiliyorlar.

SONRAKİ HABER