Kasko yaptırmanın 5 büyük faydası

Kasko sigortası, günümüzde araç sahipleri için oldukça önemlidir. Çünkü bir kaza durumunda mevcut zararların karşılanması için aracın kasko sigortasının yaptırılmış olması gerekir. Trafik sigortası gibi yasalar kapsamında yaptırılması zorunlu olmasa da araç sahiplerine sağladığı faydalar açısından bakıldığında son derece önemli bir sigorta ürünü olduğunun altını çizelim. Neden kasko sigortası yaptırılmalı sorusunun da yanıtı olan 5 büyük faydaya hemen göz atın. 

F5HABER F5HABER
Kasko yaptırmanın 5 büyük faydası

Kaza Sonrası Hasarın Karşılanması 
Kasko sigortası kaza durumunda araçta meydana gelen hasarı karşılayan tek sigorta ürünüdür. Olası bir kaza durumunda karşı tarafta meydana gelen hasarları değil araç sahibinin kendi aracındaki hasarların tamamen ya da kısmen karşılanması mümkün oluyor. Dolayısıyla bu açıdan her araç sahibi için en önemli sigorta ürünlerinden biri olduğunu belirtmek mümkündür. 

Çekici Hizmeti 
Kaza durumunda araçların genellikle çekici ile onarım alanına ulaştırılması gerekiyor. Dolayısıyla kazadan kaynaklanan masrafların yanı sıra bir de çekici masrafları ile karşılaşılıyor. Ancak kasko sigortanız varsa ve poliçenizde de bu teminat yer alıyorsa ücretsiz olarak çekici hizmetinden de faydalanmanız mümkün oluyor. Araç sahiplerinin çekici için ekstra bir bütçe ayırması gerekmiyor. 

Hırsızlığa Karşı Teminat 
Kasko sigortasına hırsızlık teminatının da dahil edilmiş olması durumunda aracınızı bu açıdan da güvence altına alabilirsiniz. Özellikle büyük kentlerde araç hırsızlığı olaylarının çok sık yaşandığını unutmamak gerekiyor. Bu nedenle hırsızlık olaylarına karşı tüm araçların belirli bir teminat altına alınması önemlidir. Bu noktada devreye kasko sigortası giriyor ve araç sahipleri söz konusu teminatı da poliçelerine dahil edebiliyor. 

Doğal Afet Zararları 
Ülkemizde de pek çok doğal afet meydana geldiğinden bu teminatı göz ardı etmek doğru olmaz. Doğal afetlerden doğabilecek zararların karşılanması için kasko sigortası poliçenize bu teminatın da dahil edilmesini sağlayabilirsiniz. 

Ek Hizmet Seçenekleri 
İstenmesi durumunda sigorta poliçesine ek hizmetler de dahil edilebilir. Aracınıza dair ihtiyaçlarınızı göz önünde bulundurabilir ve kasko sigortası poliçenizin sizin ihtiyaçlarınıza göre şekillenmesini sağlayabilirsiniz. Hemen kasko teklifi almak için de Generali Sigorta internet sitesine uğrayın. Bu adreste sadece dakikalar içerisinde fiyat teklifi size ulaşıyor ve sigorta poliçenizin de yine hızlı bir şekilde hazırlanması mümkün oluyor. 

SONRAKİ HABER