e-Ticaret sektörüne girmek için geç kalmadınız; IdeaSoft ile e-ticaret siteni şimdi aç!

E Ticaret sektörüne geç kalmadınız. Eticaret altyapılarından birini seçerek markanızı internete taşıyın. E-Ticaret sitesi açmak IdeaSoft ile çok kolay!

F5HABER F5HABER
e-Ticaret sektörüne girmek için geç kalmadınız; IdeaSoft ile e-ticaret siteni şimdi aç!

Eğer e-Ticaret sitesi açmak için geç kaldığınızı düşünüyorsanız, yanılıyorsunuz. Milyarlarca dolarlık hacme sahip olan e ticaret dünyasına adım atarak yerinizi alabilir, doğru planlamalar sayesinde kısa süre içerisinde yüksek cirolara ulaşabilirsiniz.

7/24 açık olması, işlemlerin otomatik şekilde yapılması, yerel işletmelerle asla ulaşılamayacak noktalara internet üzerinden satış yapılabilmesi e-Ticaretin en büyük avantajlarındandır. Yalnızca kendi şehrinde faaliyet gösteren bir işletme işini dijitale taşıdığında bir anda milyonlarca potansiyel müşteriye hitap eder. Bu da doğal olarak hala e-Ticaret için geç olmadığını gösteren en önemli detay. 

E-ticaret, günümüzde milyonlarca kişi tarafından aktif bir şekilde kullanılıyor. Fiyat karşılaştırma imkanının olması, daha fazla ürüne daha kısa sürede erişme olanağı ve diğer birçok avantaj sayesinde her geçen gün daha fazla tercih ediliyor. Uzmanlar ilerleyen yıllarda e-Ticaretin geleneksel ticaretin azalmasına neden olacağını belirtirken, markanızı dijitale taşımanın tam zamanı!

E ticaret sayesinde kesintisiz bir şekilde markanızı tanıtmak, satış yapmak ve potansiyel müşterilerinize ulaşmanız mümkün. Ayrıca e-Ticaret sayesinde minimum maliyet ile maksimum kazanç elde edebilirsiniz. Tüm bu yönleri ile eticaret, pek çok avantajı da beraberinde getiriyor. 

Rakip sayısının fazla olması, bu sektöre girmeyi düşünen birçok kişinin “e-ticaret sektörüne girmek için geç mi kaldım?” sorusunu sormasına neden olsa da, farklı olduğunuzu kanıtladığınız takdirde bilindik bir marka haline gelebilirsiniz.

Tüm hizmet ve iş modellerinin yavaş yavaş dijital dünyaya aktarıldığı günümüzde, e-Ticaret sektörüne girmek için henüz geç değil. Özellikle planlı ve profesyonel bir yol haritası çizen markalar kısa süre içerisinde başarılı işlere imza atabilirler.

IdeaSoft ile Adım Adım Yükselin!
15 binin üzerinde müşteriye sahip olan IdeaSoft avantajlı ve farklı çözümlerle internetteki varlığınızı sürdürmenize olanak tanımaktadır. Sunulan farklı paketler, iş modelinize uygun altyapılar ve çeşitli modüller sayesinde rakiplerinizin çok daha ötesinde faaliyet gösterebilirsiniz. SEO uyumlu altyapı seçeneklerinin yanı sıra hızlı ve modern arayüz, gelişmiş modüller, modern tasarımlarla internet sitenizi dijitale taşımanın tam vakti! 

IdeaSoft ile Web Sitesi Nasıl Açılır?
Eğer kısa sürede başarıya ulaşmak, hemen satışa başlamak ve ziyaretçilerinizin ilgisini çekebilecek bir siteye sahip olmak istiyorsanız, IdeaSoft tarafından oluşturulan paketleri inceleyebilirsiniz. E-Ticaret sektörüne dair bir deneyiminiz yoksa ve ne yapmanız gerektiğini bilmiyorsanız IdeaSoft, iş yükünüzü hafifletecek ve kısa sürede faaliyet göstermenizi sağlayacaktır. E-Ticarete başlamak için yapmanız gerekenler oldukça basit;

      1. İş Fikrini Belirlemek
      2. Şirket Kurmak
      3. Uygun Bir Altyapı Paketi Seçmek
      4. Tasarım İşlemleri

İş fikrini belirleyip şirket kurduktan sonra, kalan tüm işlemler IdeaSoft tarafından profesyonel şekilde yürütülecektir. Altyapı tamamen hedef kitlenize ve müşterilerinize göre kurgulanacak; siteniz satışa hazır şekilde teslim edilecektir.

İş Fikrini Belirlemek
Eğer eticaret yapmak istiyorsanız, ilk olarak bir iş fikrinizin olması gerekiyor. Bu bakımdan temel olarak iki seçeneğiniz mevcut. Eğer kendi ürünleriniz varsa direkt olarak satışını yapabilirsiniz. 

Ancak yatırımcı ya da bir girişimciyseniz ve kendi ürünleriniz bulunmuyorsa tedarikçiler ya da toptancılarla anlaşarak ürünleri temin etmeniz gerekecektir. Seçebileceğiniz ürünler oldukça geniş bir yelpazeye sahiptir. İsterseniz popüler sektörlere adım atmayı tercih edebilir, dilerseniz niş fikirlere yönelerek karar verebilirsiniz. İş fikrinizin üzerinde uzun süre düşünmeli, rakiplerinizi incelemelisiniz.

Şirket Kurmak
Eğer eticaret yapmak istiyorsanız, iş fikrinizi belirledikten sonra sırada şirket kurmak var. Çünkü e-ticaret yapabilmek için bir şirketinizin olması yasal olarak gerekiyor. Ek olarak vergi levhasına sahip olmanız, müşterilerinize de güven verecektir.

Bu bakımdan tercih edebileceğiniz üç tane şirket türü bulunuyor. Bunlar anonim, limited ve şahıs şirketleri şeklinde sıralanabilir. Eğer girişimci ya da yatırımcıysanız bunlardan her birini inceleyerek arasından sizin için uygun olanı tercih edebilirsiniz. Her şirket türü, kendi içerisinde çeşitli avantajlara ve dezavantajlara sahiptir. 

Uygun Bir Altyapı Paketi Seçmek
Bir iş fikriniz varsa ve eticaret için bir firma kurmuşsanız, ardından bir altyapı seçmeniz gerekir. Altyapı sitenizi verimli ve uzun süreli bir şekilde kullanmanız için en büyük gereksinimdir. E-Ticaret siteleri için kullanılan altyapıları inceleyebilir, ardından karar verebilirsiniz. 

Ücretsiz olan altyapılar her ne kadar avantajlı ve maliyetsiz gibi dursa da aslında pek çok problemi beraberinde getiriyor. Çünkü teknik bir problem olduğu zaman, bunları çözmek için iletişim kurabileceğiniz bir yer bulunmaz. Ek olarak güvenlik açıkları, kullanıcı ve SEO odaklı olmaması, güncelleme almaması da en büyük dezavantajları arasında yer almaktadır.

Bir diğer altyapı seçeneği ise ise özel altyapılar. Her ne kadar sadece kendinize özel bir altyapı avantajlı gibi dursa da bu hem daha masraflı hem de yavaş çözümler sunar. Eğer en uygun fiyata en güvenli altyapıyı tercih etmek istiyorsanız, hazır altyapılar hem daha avantajlı hem de daha güvenli olacaktır.

IdeaSoft, bu bakımdan farklı, modern ve akıllı çözümler sunmaktadır. IdeaSoft tarafından sunulan paketler şu şekilde sıralanabilir;

  1. Lite altyapı modelleri
  2. Pro altyapı modelleri
  3. Entegre altyapı modelleri
  4. Enterprise altyapı modelleri
  5. Platinum altyapı modelleri

Bu paketlerin yanı sıra IdeaSoft bünyesinde yer alan Plus e-ticaret paketleri daha fazla özelliğe sahiptir. Daha çok profesyonel markalara hitap eden bu paketler şu şekilde sıralanabilir;

  1. Platinum+
  2. Elite+
  3. Premium+
  4. Custom+

Tasarım İşlemleri
Eticaret altyapısının seçilmesinin ardından geriye tek bir adım kalıyor. IdeaSoft tarafından sunulan tasarımlar arasından iş modeliniz ve potansiyel müşterileriniz için en uygun olanını seçebilir, ek olarak farklı özellikler ekletebilirsiniz. 

Tasarım işlemlerinin tamamlanmasının ardından yayına hazır hale gelen site, SEO ve kullanıcı odaklı yapısıyla teslim edilir. İlerleyen zamanlarda isteğe bağlı olarak paketinizi yükseltebilir ya da ek modüller – özellikler ekletebilirsiniz.

SONRAKİ HABER