Eda Ece son noktayı koydu! Yasak Elma ne zaman final yapacak?

Yasak Elma'da canlandırdığı Yıldız karakteri ile fenomen haline gelen Eda Ece'den dizi ile ilgili çok önemli açıklamalar geldi.

Eda Ece son noktayı koydu! Yasak Elma ne zaman final yapacak? - Sayfa 1

FOX TV'nin entrika bombası dizisi Yasak Elma'nın final yapacağı iddialarına başrol oyuncusundan açıklama geldi. Güzel oyuncunun dizinden ayrılacağı da konuşuluyordu.

Eda Ece son noktayı koydu! Yasak Elma ne zaman final yapacak? - Sayfa 2

Yasak Elma dizisinin Yıldız'ı Eda Ece önceki akşam Tarabya'daki ünlü bir mekanda basketbolcu sevgilisi Buğrahan Tuncer, Melisa Doğu ve Sevda Erginci ile balık yedi. Çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtlayan güzel oyuncu Yasak Elma için 'Bu sene kapatıyoruz defteri' dedi. İşte o açıklamanın tamamı...

Eda Ece son noktayı koydu! Yasak Elma ne zaman final yapacak? - Sayfa 3

YASAK ELMA NE ZAMAN FİNAL YAPACAK?

"Dün yine 1. olduk… 6. senede yine birinci oluyoruz ama her güzel şeyin bir sonu var. Bu sene kapatıyoruz defteri… Haziran'a kadar Yasak Elma’ya doyun… Yani sonra yok… Çok ağlayarak veda edeceğiz. Ona eminim… Çok seviyorum yönetmenim Ece Erdek Koçoğlu’na bayılıyorum. Arkadaşlarımı çok seviyorum. Yasak Elma benim kalbimde hep yaşayacak… Bu sene de güzel güzel gitsin bakalım hazirana kadar sonra… Yeni işlere bakacağız..." dedi.

Eda Ece son noktayı koydu! Yasak Elma ne zaman final yapacak? - Sayfa 4

REYTİNGLERDE YASAK ELMA

21 Kasım pazartesi reytinglerinde Total'de birinci sırada Yasak Elma, ikinci sırada Esra Erol'da, üçüncü sırada Alparslan Büyük Selçuklu yer aldı. Dizi AB sıralamasında 3. sırada yer aldı.