Ebru Şallı: Sosyal medyada ölmemi istiyorlar

Oğlu Pars’ı geçtiğimiz Nisan ayında kaybeden manken Ebru Şallı, 3 ay sonra ilk kez paylaştığı tatil fotoğrafının ardından eleştirildiğini söyledi. Şallı, "Sosyal medyada fotoğraflarım eleştirilmiş. Milletin ne dediğini takmıyorum. Onlara kalsa ölmemi istiyorlar. Öleyim de, ne geçecek ellerine?" dedi.

Ebru Şallı: Sosyal medyada ölmemi istiyorlar - Sayfa 1

Geçen nisanda 10 yaşındaki oğlu Pars’ı kaybeden Ebru Şallı, Instagram’da 3 ay sonra ilk kez bir tatil fotoğrafını paylaştı. Ardından eşi Uğur Akkuş ile Bodrum’daki teknelerinde görüntülendiler.

Ebru Şallı: Sosyal medyada ölmemi istiyorlar - Sayfa 2

Bu kareleriyle sosyal medyada çok konuşulan Ebru Şallı'ya binlerce yorum yapıldı. Posta'dan Suna Akyıldız'a konuşan Şallı, eleştirilere cevap verdi.
 
 

Ebru Şallı: Sosyal medyada ölmemi istiyorlar - Sayfa 3

“Ayakta durmaya çalışıyorum. Aldığım ilaçlarla kafam gidip geliyor. Bu acı öyle zor ki. Tarif edilemez. Oğlum Beren ve eşim Uğur beni hayata bağlıyor.
 

Ebru Şallı: Sosyal medyada ölmemi istiyorlar - Sayfa 4

Her an Ponçiğim ile bağlantıdayım. Oğlum gerçek bir melekti. Hastanede biriktirdiği parayla iki omurilik felçlisi çocuğa akülü sandalye almıştı. Allah bana, onun annesi olmayı nasip etti. Şanslıyım ve şükrediyorum.”