Duy Beni 6. bölüm fragmanı seyirciyi ayağa kaldırdı; Eleştiri yağmuruna tutulmuştu

Duy beni dizisi milyonları Star Tv ekranlarına kilitlemeye devam ediyor. Rabia Soytürk, Caner Topçu, Sümeyye Aydoğan gibi ünlü isimlerin başrollerinde yer aldığı Duy Beni, kısa sürede büyük ilgi görmeyi başardı. Bir özel okulda yaşanan zorbalığın karşısında duran Ekim’in cesareti yaz dizisinin ömrünü epey uzatacağa benziyor. Geçtiğimiz günlerde bir sahnesiyle eleştiri yağmuruna tutulan Duy Beni 6. bölüm fragmanıyla resmen seyirciyi ayağa kaldırdı! Detaylar haberimizde…

Duy Beni 6. bölüm fragmanı seyirciyi ayağa kaldırdı; Eleştiri yağmuruna tutulmuştu - Sayfa 1

Duy Beni ilk bölümü ile seyircinin beğenisini kazanmayı başarmıştı. Sıra dışı hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla dikkatleri çeken Duy Beni dizisinin başrollerinde Berk Hakman, Ege Kökenli, Rabia Soytürk, Caner Topçu, Helin Kandemir, Burak Can, Sümeyye Aydoğan, Durul Bazan ve Murat Daltaban yer alıyor. Yaz sezonuna iddialı bir giriş yapan yeni yapım reyting sıralamasında da Star TV’nin yüzünü kara çıkarmadı.

127
Duy Beni 6. bölüm fragmanı seyirciyi ayağa kaldırdı; Eleştiri yağmuruna tutulmuştu - Sayfa 2

Duy Beni dizisi bu akşam yine nefesleri kesmeye geliyor! Yaşanan bir trafik kazası ile hayatları değişen lise öğrencileri kendilerini hiç beklemedikleri olayların içerisinde buldu. Dışarıdan mükemmel görünen bir kolejde olup bitenler ise Duy Beni'yi izleyenlerin ağzını açık bıraktı. Şimdi gelelim sıradan bir mahallede yaşayan gençlerin hayallerindeki o okula giriş hikayelerine…

227
Duy Beni 6. bölüm fragmanı seyirciyi ayağa kaldırdı; Eleştiri yağmuruna tutulmuştu - Sayfa 3

DUY BENİ KONUSU NEDİR?

İstanbul’da orta halli bir mahallede yaşayan Ekim’in hayatı, en yakın arkadaşına araba çarpmasıyla alt üst olur. Genç kızın arkadaşının tekerlekli sandalyeye mahkum kaldığı kazaya dair hatırladığı tek şey şoförün yüzündeki palyaço maskesidir.

327
Duy Beni 6. bölüm fragmanı seyirciyi ayağa kaldırdı; Eleştiri yağmuruna tutulmuştu - Sayfa 4

Leyla’ya çarpıp kaçan arabanın mahallenin biraz ilerisindeki Gerçek Koleji’nde saklandığını öğrenen mahalleli isyan çıkarır. Ancak lüks araba bu zengin ve ayrıcalıklı ailelerin çocuklarının okuduğu okulda adeta sırra kadem basar. Mahalleli adalet isterken okul yönetimi mahalleden başarılı üç gence vereceği bursla tepkileri üzerinden çekmeye çalışır.

427