Afara film oluyor

KANAL D’de ekrana gelen “Yargı”nın oyuncusu Uğur Aslan, senaristi Sema Ergenekon ve yönetmeni Ali Bilgin, Emir Hepoğlu’nun sunduğu her cumartesi akşamı Dreamtürk TV’de yayınlanan çekimleri Hilton Dalaman’da gerçekleşen “Emir Hepoğlu ile Sahil Sohbetleri”ne konuk oldu.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Afara film oluyor

20’li yaşlarında memleketi Hatay’dan ayrılmaya karar verdiğini söyleyen Aslan, maddi durumlarının iyi olmadığından dolayı bu kararı aldığını söyledi:

“Yer sofrasında yemek yerken annem ile babama, ‘Ben gidiyorum’ demiştim. Ama nereye gideceğimi bilmiyordum. Her Hataylı gibi sahil şeridi olan bölgelerde iş aradım. İlk işim Alanya’daydı. İnşaatı yapılan bir restoranın önce inşaatında çalıştım daha sonra garsonu oldum. En son Marmaris’te faytoncuydum. Ama çok para kazandım.”

Afara film oluyor - Resim : 1

Uğur Aslan’ın senaryo yazarı eşi Sema Ergenekon, “Afara”nın tretmanını yazdığını söyledi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER