Ünlü şarkıcı Sean Kingston ve annesi tutuklandı

Ünlü şarkıcı Sean Kingston ve annesi dolandırıcılık ve hırsızlık suçlaması ile tutuklandı.

F5HABER F5HABER
Ünlü şarkıcı Sean Kingston ve annesi tutuklandı

ABD’de Jamika kökenli hip hop şarkıcısı Sean Kingston, dolandırıcılık ve hırsızlık suçlamasıyla tutuklandı. Kingston’ın annesi Janice Turner’ın da aynı suçlamalarla tutuklandığı bildirildi.

Polis memurlarının anne ve oğulun bulunduğu evlerden bazı eşyalara el koydu.

Şarkıcı, sosyal medya üzerinden "Ben iyiyim, annem de iyi. Biz konuşurken avukatlarım her şeyi hallediyor" diye yazdı.

Kingston şubat ayında bir şirket tarafından devasa bir televizyon ve ses sisteminin parasını tam olarak ödememekle suçlanmıştı. Tutuklamaların şirketin iddialarıyla bağlantılı olduğu ifade edildi.

İddiaya göre Kingston, Ver Ver Entertainment isimli şirket ile bir anlaşma yaptı. Anlaşmaya göre Kingston, meslektaşı Justin Bieber ile birlikte şirket için tanıtım videoları hazırlayacağını söyledi. Şarkıcının bu şartları öne sürerek 150 bin dolarlık eğlence sistemini daha ucuza aldığı belirtildi. Ancak ünlü şarkıcının tanıtım videolarını yapmadığı, ödemeleri de gerçekleştirmediği ifade edildi.

Şirketin avukatlarından Ted Scouten, Kingston'ın şöhretini kullanarak insanları dolandırdığını söyledi.

Tam adı Kisean Paul Anderson olan Kingston, 2007 yılında çıkardığı ilk teklisi "Beautiful Girls" ile üne kavuştu. O zamandan beri Justin Bieber, Kanye West ve Nicki Minaj ile çeşitli işbirlikleri yaptı.

Gwen Stefani'nin The Sweet Escape Tour'unun açılış gösterisinde yer alan şarkıcı, Beyoncé'nin 2007'deki The Beyoncé Experience turnesinde de sahne aldı.

SONRAKİ HABER