Ölü amcasıyla kredi çekmeye geldi! Cesede imza attırmaya çalıştı

Bankadan kredi çekmek için ölü amcasını getiren kadın, cesede imza attırmaya çalıştı. Olayın görüntüleri ise dünya basınında ses getirdi.

F5HABER F5HABER
Ölü amcasıyla kredi çekmeye geldi! Cesede imza attırmaya çalıştı

215 milyon nüfuslu Brezilya'da son günlerin en akılalmaz olaylarından biri yaşandı. Sao Paulo'da meydana gelen gelişmede bir kadın amcası olduğunu iddia ettiği kişiyle bankaya girerek 3 bin 400 dolarlık bir kredi çekmek istedi. Krediyi amcası adına çekmek isteyen kadın bir süre amcası adına konuştu, ancak banka yetkilileri yaşlı adamla temasa geçmek için sayısız denemede bulundu. Tekerlekli sandalyeli şahıs ise hiçbir şeye tepki vermiyordu.

ÖLÜ OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI
O anları kameraya alan banka çalışanları ise yaşlı adamın çoktan öldüğünü anlayarak polise haber verdi. Brezilya'nın bütün televizyonları tarafından yayınlanan görüntülerde hayatını kaybeden şahıs ve genç kadının kredi için imza atmaya çalışması yer aldı. Söz konusu kadın, hayatını kaybeden amcasının ellerinden tutarak imza atmaya çalıştı. Bir banka çalışanı ise o anlarda "Rengi hiç iyi gözükmüyor, o hep böyle midir? diye sordu, adının Nunes olduğu belirlenen kadın ise "Evet hep böyledir, çok konuşmaz" diye yanıtladı.

SONRAKİ HABER