EYT haberi bekleyenlere müjde geldi

EYT ne zaman çıkacak, şartları nelerdir? sorularının çözüm trafiği hızlandı. Emeklilikte Yaşa Takılanlar gelişmeleri yakından takip ederken Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Bilgin'den EYT'lilerin beklediği o müjdeli haber geldi. Peki masada tek bir formülün olduğu konuşulan EYT Yasası nedir, kimleri kapsıyor? Staj sigortası da EYT kapsamına dahil edilecek mi? İşte 2022 EYT son dakika gelişmeleri...

EYT haberi bekleyenlere müjde geldi - Sayfa 1

EYT'de son durum emeklilik hayali kuran vatadandaşlar tarafından merak ediliyor. Dün gerçekleştirilen Kabine Toplantısı sonrası gözler yeniden EYT son dakika açıklamalarına çevrildi. Emeklilikte Yaşa Takılanlar ile ilgili en çok merak edilen bir diğer konu da staj sigortasının EYT kapsamına dahil edilip edilmeyeceği. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'den emeklilik haberi bekleyenlere müjde geldi. Peki, İşte 2022 EYT'nin çıkacağı tarih ve kapsamı hakkında merak edilenler...

115
EYT haberi bekleyenlere müjde geldi - Sayfa 2

Milyonlarca SSK ve Bağ-Kur'lu vatandaşın merakla beklediği Emeklililte Yaşa Takılanlar EYT düzenlemesinde son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Çalışmanın teknik olarak bittiğini belirten Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, Emeklilikte Yaşa Takılanlar düzenlemesinin kapsamının genişlediğini ifade etti. Staj sigortası ile çalışma hayatına atılan sigortalılar da kapsama dahil edildi.

215
EYT haberi bekleyenlere müjde geldi - Sayfa 3

VEDAT BİLGİN'DEN SON DAKİKA EYT AÇIKLAMASI!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, emeklilikte yaşa takılanlarla (EYT) ilgili çalışmaya ilişkin, "Çalışmamız son aşamasında. Tamamladık diyebilirim. Aralık ayında bir basın toplantısıyla etraflıca kamuoyuyla paylaşacağız." dedi.

315
EYT haberi bekleyenlere müjde geldi - Sayfa 4

''ARALIK AYINDA KAMUOYUNA DUYURULACAK''

EYT konusundaki bir soru üzerine de Bilgin, "Çalışmamız son aşamasında. Tamamladık diyebilirim. Aralık ayında bir basın toplantısıyla etraflıca kamuoyuyla paylaşacağız. Çalışmamız teknik olarak bitti, Cumhurbaşkanı'mıza sunacağız. Sayın Cumhurbaşkanı'mızla paylaştıktan sonra onu Meclis'e intikal ettiririz." ifadesini kullandı.

415