Dolandırıcıların yeni yöntemi! Hesapta para olup olmaması fark etmiyor; anında kredi çekebiliyorlar...

Artık hesaplarda para olup olmaması fark etmiyor. Dolandırıcılar yeni yöntemlerle bir link gönderilerek telefon ve hesapları ele geçirip, vatandaşlar adına rahatça kredi kullanabiliyor. Şifre, hesap veya kişisel bilgilere gerek duyulmadan hesaplara erişiyorlar. Hesabında parası olanların paraları, kredi kartı olanların limitleri boşaltılabiliyor. Kritik uyarı geldi...

Dolandırıcıların yeni yöntemi!  Hesapta para olup olmaması fark etmiyor; anında kredi çekebiliyorlar... - Sayfa 1

Artık dolandırıcılar için hesaplarda para olup, olmaması fark etmiyor.

 

111
Dolandırıcıların yeni yöntemi!  Hesapta para olup olmaması fark etmiyor; anında kredi çekebiliyorlar... - Sayfa 2

Yeni yöntemlerle bir link gönderilerek telefon ve hesapları ele geçirip, vatandaşlar adına rahatça kredi kullanabiliyorlar.

211
Dolandırıcıların yeni yöntemi!  Hesapta para olup olmaması fark etmiyor; anında kredi çekebiliyorlar... - Sayfa 3

Bankadan aradıklarını belirten dolandırıcılar, Erzurum’da yaşayan B.Ç’yi arayarak, 'Aidatsız plastik kart veriyoruz' yalanıyla önce 19 bin lira kredi çektiler, sonra 17 bin 400 lirayı parça parça şeklinde Ömer Faruk Uzun ismindeki dolandırıcıya aktardılar. 

311
Dolandırıcıların yeni yöntemi!  Hesapta para olup olmaması fark etmiyor; anında kredi çekebiliyorlar... - Sayfa 4

B.Ç., açıklamasında "kredi çekileceğini bilmiyordum. Aidatsız plastik kredi kartı vaadiyle önce aradılar, sonra bir link gönderdiler, linke tıkladım. Mobil bankacılık hesabımı açtıktan 5 dakika sonra kredi çektiğimi şahsıma gönderilen mesaj ile öğrendim ve hesabımda az miktar para kalmıştı. Bankayı aradığımda, krediye onay vermişsiniz, bankamızın sorumluluğu yoktur, cevabını aldım" dedi. 

 

411