Darmaduman 3. bölümde büyük olay; Duyan herkes şoke oldu

Darmaduman dizisi seyircinin beğenisine sunuldu. İddialı yapımlarında adresi FOX TV'nin yeni yapımında Aytaç Şaşmaz, Mert Yazıcıoğlu, Hafsanur Sancaktutan ve Aslıhan Malbora yer alıyor. Darmaduman 3. bölüm fragmanında ortaya çıkan çarpıcı detaylar seyirciye şok üstüne şok yaşattı. Detalar haberimizde...

Darmaduman 3. bölümde büyük olay; Duyan herkes şoke oldu - Sayfa 1

İddialı yapımların adresi Fox TV Darmaduman dizisini ekran başındakiler ile buluşturdu. Yıllar sonra küs olduğu babasının evine dönen Harun ve ailesinin tümüyle değişen hayatının anlatıldığı yeni yapım perşembe akşamları yayınlanıyor.  Darmaduman 3. bölüm fragmanında ortaya çıkan sır herkesi şoke etti. 

116
Darmaduman 3. bölümde büyük olay; Duyan herkes şoke oldu - Sayfa 2

Gençlerin heyecan dolu hayat yolculuklarının yanında yetişkinlerin de gençlikleriyle hesaplaşmalarını ve kendilerini yeniden bulma hikayelerinin anlatıldığı Darmaduman seyircinin ilgisini çekmeyi başardı. 

216
Darmaduman 3. bölümde büyük olay; Duyan herkes şoke oldu - Sayfa 3

Her şeye rağmen sonsuz bir anlayış ve sevgiye sahip olan Harun'un babalığı ekran başındaki herkesen tam not alırken, FOX TV istediği sonucu elde edemedi. 

316
Darmaduman 3. bölümde büyük olay; Duyan herkes şoke oldu - Sayfa 4

Beverly Hills, 90210’un yerli uyarlaması Darmaduman dizisinden henüz beklenen iyi haber gelmedi. Sıradışı konusu ve güçlü oyuncu kadrosuna rağmen reyting sıralamasında başarı elde edemeyen Darmaduman'ın akıbeti merak ediliyor. 

416