Dacia bu modeli 865 bin liradan satmaya başladı; Fiyat listesi ay başında değişecek

Ucuz araba mı kaldı demeyin; Dacia'nın fiyat listesine mutlaka bakmalısınız. Otomobil tutkunlarının çok yakından ilgilendiği markalar arasında yer alan Dacia ocak ayında çok başka bir fiyat listesiyle geldi. İşte Dacia Duster, Sandero, Stepway, Jogger ve Spring 2024 Ocak güncel fiyat listesi…

Dacia bu modeli 865 bin liradan satmaya başladı; Fiyat listesi ay başında değişecek - Sayfa 1

Sıfır otomobil almak isteyen milyonlarca vatandaş güncel araç fiyatları listesini merak ediyor. F5HABER ekibi olarak her gün bir çok markanın güncel fiyat listelerini sizlerle paylaşıyoruz. Bugünkü konuğumuz otomobil piyasasında önemli bir paya sahip olan Romanya'nın otomotiv devi Dacia.

129
Dacia bu modeli 865 bin liradan satmaya başladı; Fiyat listesi ay başında değişecek - Sayfa 2

En çok merak edilen konuların başında ise, en ucuz sıfır otomobillerin fiyatları yer alıyor. Ancak ucuz otomobil bulmak bir hayli zor. 1 milyon altında araç bulmak neredeyse imkansız. Bu noktada Dacia imdada yetişiyor.

229
Dacia bu modeli 865 bin liradan satmaya başladı; Fiyat listesi ay başında değişecek - Sayfa 3

Dacia’nın B segmenti iddiası Sandero için artık 880 bin 900 TL'den kapı açılıyor. Geçen ay aynı versiyonun fiyatı 873 bin 900 TL idi. Ancak 90 beygirlik motor tercih ettiğinizde bu rakam 865 bin liraya kadar iniyor.

329
Dacia bu modeli 865 bin liradan satmaya başladı; Fiyat listesi ay başında değişecek - Sayfa 4

Gelin sözü daha fazla uzatmayalım listeye birlikte göz atalım. İşte Dacia Duster, Sandero, Stepway, Jogger ve Spring 2024 Ocak güncel fiyat listesi…

429