Dacia 474 bin liradan satışa sundu! Böyle bir fiyat yok... Liste tamamen değişti

Dacia Sandero, Sandero Stepway, Duster, Jogger ocak ayı fiyat listesi belli oldu. Pazarda yaşanan son artışlardan bütün modelleriyle nasibini alan Dacia'nın en ucuz modeli 474 bin lira etiketiyle Sandero oldu. İşte 2023 Ocak ayı güncel fiyat listesi…

Dacia 474 bin liradan satışa sundu! Böyle bir fiyat yok... Liste tamamen değişti - Sayfa 1

2023 yılının ilk günlerinde ocak ayı sıfır otomobil fiyatları da gün yüzüne çıkmaya başladı. Bu haberimizde sizler için Türkiye pazarında oldukça fazla tercih edilen Dacia'nın 2023 ocak fiyat listesini paylaşıyoruz. İşte yeni fiyatlar

124
Dacia 474 bin liradan satışa sundu! Böyle bir fiyat yok... Liste tamamen değişti - Sayfa 2

Dacia da zamlı tarifeye geçti

Dövizdeki dalgalanma, maliyet artışları ve yeni bir yıla girmemizle birlikte, otomobil fiyatlarındaki zamlar da kendini iyiden iyiye hissettirmeye başladı. Dacia fiyat listesine göz attığımızda fiyatların adeta cep yaktığına şahit oluyoruz. Dacia'nın en ucuz modeli bile yarım milyona dayandı.

224
Dacia 474 bin liradan satışa sundu! Böyle bir fiyat yok... Liste tamamen değişti - Sayfa 3

Sandero, Sandero Stepway, Duster, Jogger gibi zengin model içeriklerini bünyesinde barındıran Dacia Ocak listesiyle meraklısını bir hayli üzüyor. Dacia 2023 satış listesine yansıtılan artışlar pazardaki diğer modellere göre çok daha az seviyede olsa da bir çok vatandaş için erişilebilir rakamlar değil.

324
Dacia 474 bin liradan satışa sundu! Böyle bir fiyat yok... Liste tamamen değişti - Sayfa 4

Renault'un alt markası olarak bilinen Dacia'nın fiyat listesinde sadece yeni logolu modeller yer alıyor. Yeni Sandero Stepway 474 bin TL başlangıç etiketiyle geliyor. Aralık'ta 458 bin liradan satılan Dacia Sandero ise artık 513 bin liradan satılıyor.

424