Çukur'a ünlü oyuncu veda etti! Fenomen dizi Çukur'un hayranları üzgün

Show TV’nin fenomenleşen dizisi Çukur’un yeni bölümü ekranlara geldi. Çukur dizinde yine işler fena halde karıştı. Diziye seyircinin de merakla beklediği sevilen oyuncu geri döndü. Final sahnesinde ise dizide yaşanan ayrılık ortaya çıktı. Öyle gözüküyor ki Çukur'daki bu oyuncu hareketliliği heyecan arttıkça daha da sürecek. Çukur'da son bölümde dizide neler oldu bitti gelin bakalım...

Çukur'a ünlü oyuncu veda etti! Fenomen dizi Çukur'un hayranları üzgün - Sayfa 1

Çukur'a Nejat İşler geri döndü ortalık fena karıştı. Çukur'un final sahnesinde bir ayrılık ortaya çıktı.

112
Çukur'a ünlü oyuncu veda etti! Fenomen dizi Çukur'un hayranları üzgün - Sayfa 2

EKRANLARIN FENOMEN DİZİSİ

 Çukur'da bu sıralara oyuncu hareketliliği var. Geçtiğimiz gün Çukur dizisi yeni bölümüyle yayımlandı. Seyircinin merakla beklediği diziye sevilen oyuncu geri döndü. Fakat bir başka ünlü oyuncunun diziden ayrılması üzdü.
 

212
Çukur'a ünlü oyuncu veda etti! Fenomen dizi Çukur'un hayranları üzgün - Sayfa 3

Çağatay, Çukur'da babası Cengiz Erdenet'le konuştu, yeniden işlerin başına geçebilmek için geri döndü. Cengiz Erdenet'in otelde kaldığını öğrenen Koçovalılar ise baskın düzenledi. 

312
Çukur'a ünlü oyuncu veda etti! Fenomen dizi Çukur'un hayranları üzgün - Sayfa 4

Ancak Çağatay'ın kendilerini korumak için yurt dışından getirdiği siyah maskeli dövüşçü, kurduğu tuzaklarla Koçovalılar'ı tek başına kaçırdı. Cumali, Meke ve Yamaç'ı da yaralayan gizemli kişinin kim olduğu ise merak konusu oldu.

412