Çukur dizisinin başrolü geri dönüyor; Detaylar netleşti imzalar atıldı

Show tv ekranlarının en başarılı projelerinden biri olan Çukur geçtiğimiz sezon ekran macerasına son verdi ancak yaşanan son gelişmeler herkesi heyecanlandırdı. Show tv dizisinde başrol oyuncusunun yeniden ekranlara döneceği haberi herkesi heyecanlandırdı.

Çukur dizisinin başrolü geri dönüyor; Detaylar netleşti imzalar atıldı - Sayfa 1

Çukur dizisi 4 sezonu 131 bölümüyle unutulmaz sahnelere imza attı ancak yeni dönemde ortaya çıkan bir haber büyük heyecan yarattı. 

114
Çukur dizisinin başrolü geri dönüyor; Detaylar netleşti imzalar atıldı - Sayfa 2

Geçtiğimiz sezon final yaparak adını efsaneler arasına yazdıran Çukur dizisinin hafızalara kazınan oyuncularının her geçen gün yeni projelere imza attığını duyuyoruz. 

214
Çukur dizisinin başrolü geri dönüyor; Detaylar netleşti imzalar atıldı - Sayfa 3

Çukur dizisinin yıldız isminin yeni anlaştığı projeyi gazeteci Ayşe Arman sosyal medya hesabından "Duyduk duymadık demeyin!!! İki yıl sonranın bomba haberini şimdiden sizinle paylaşıyorum. Çünkü çok heyecan duydum, iki sene ölsem içimde tutamam." diyerek duyurdu. 

314
Çukur dizisinin başrolü geri dönüyor; Detaylar netleşti imzalar atıldı - Sayfa 4

Gazeteci Ayşe Arman kişisel Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, 29 Ekim 2023'te yayımlanacak bir Mustafa Kemal Atatürk projesi hazırlandığını ve Atatürk'ü Aras Bulut İynemli'nin canlandıracağını duyurdu.

414