Cristiano Ronaldo Türk halkını şaşırttı; "Yardımseverliği babamdan öğrendim" demişti

Türkiye Kahramanmaraş merkezli 2 büyük depremin yaralarını sarmaya çalışırken, dünyadan da çok sayıda yardım gelmeye devam ediyor. Türkiye'nin tüm sanatçılarıyla birlikte yabancılardan da çok fazla destek mesajları geldi. Madonna, Lionel Messi, David Beckham, Shakira, Dua Lipa, Harry Styles gibi isimler paylaşım ve yardım çağırısında bulunurken, Cristiano Ronaldo Türk halkını şaşırttı. Detaylar haberimizde.

Cristiano Ronaldo Türk halkını şaşırttı; "Yardımseverliği babamdan öğrendim" demişti - Sayfa 1

Merkez üssü Kahramanmaraş olan 7.7 ve 7.6'lık iki büyük depre  Türkiye'nin 10 ilinde büyük yıkımlara neden oldu. Tuzla buz olan binaların enkazları binlerce canı hayattan koparttı. Asrın felaketi olarak adlandırılan deprem sonrasında Türkiye ve dünyanın dört bir yanında yardım kampanyaları başlatılırken, spor camiasından da birçok isim destek olmuştu.

117
Cristiano Ronaldo Türk halkını şaşırttı; "Yardımseverliği babamdan öğrendim" demişti - Sayfa 2

Hatta dünyaca ünlü şarkıcı Madonna, Instagram hesabından depremzedelere bağış için Haluk Levent'in başkanı olduğu AHBAP'ın web sitesini ekleyerek yaptığı paylaşımı ile herkesi duygulandırmıştı. 

217
Cristiano Ronaldo Türk halkını şaşırttı; "Yardımseverliği babamdan öğrendim" demişti - Sayfa 3

Tüm bu isimlerin yanında Türk halkını gözleri yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo'yu aradı. Ronaldo oynadığı futbolla taraftalı tarafsız herksin beğenisini toplarken, özel hayatındaki yardımsever kişiliği ile de ön plana çıkıyor.

317
Cristiano Ronaldo Türk halkını şaşırttı; "Yardımseverliği babamdan öğrendim" demişti - Sayfa 4

Suudi Arabistan Ligi ekiplerinden Al Nassr'da forma giyen Cristiano Ronaldo da Merih Demiral'ın başlattığı kampanyada formasının açık artırmada satılmasını onaylamıştı.

417