Cinsel ilişki teklifini reddettiği için kendisini vuran sevgilisini öldüren kadın, adliyede

Bursa'da, kendisine cinsel ilişki teklif eden, kabul etmemesinin ardından kendisini sağ ayağından vuran ve darbeden sevgilisi İsmail İlgi'yi (55) elinden aldığı tabancayla vurarak öldüren Zehra Y., hastanedeki tedavisinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.

Cinsel ilişki teklifini reddettiği için kendisini vuran sevgilisini öldüren kadın, adliyede - Sayfa 1

Olay, 23 Kasım Pazartesi günü saat 22.00 sıralarında merkez Nilüfer ilçesine bağlı Tahtalı Mahallesi, Değirmen Yolu Sokak'taki çiftlik evinde meydana geldi. Zehra Y., eğlenmek için sevgilisi İsmail İlgi'nin çiftlik evine gitti. 

110
Cinsel ilişki teklifini reddettiği için kendisini vuran sevgilisini öldüren kadın, adliyede - Sayfa 2

Burada bir süre alkol alan ikiliden İsmail İlgi, iddiaya göre sevgilisi Zehra Y. ile ilişkiye girmek istedi. Zehra Y.'nin kabul etmemesinin ardından içki içmeye devam eden İsmail İlgi, bu kez zorla ilişkiye girmeye çalıştı. 

210
Cinsel ilişki teklifini reddettiği için kendisini vuran sevgilisini öldüren kadın, adliyede - Sayfa 3

Sevgilisinin bir kez daha direnmesi üzerine öfkelenen İsmail İlgi., yaşanan tartışmanın ardından Zehra Y.'yi tabanca ile sağ ayağından vurdu.

310
Cinsel ilişki teklifini reddettiği için kendisini vuran sevgilisini öldüren kadın, adliyede - Sayfa 4

YARALI HALDE DARBETTİ

Yaralanan Zehra Y. acı içinde yere yığılırken, İsmail İlgi, sevgilisini darbetti. Yaşanan arbede sırasında alkolün de etkisinde olan İsmail İlgi'nin elinden tabancayı alan  Zehra Y., sevgilisini başından vurdu. 

410