Cebinizden para çıkmadan emekli olabilirsiniz! Milyonlarca vatandaş hayalini kuruyor

Emekli olmanın hayalini kuran vatandaşlara güzel haber geldi! Yaşının dolmasına rağmen prim borcu nedeniyle emekli olamayanlar için büyük fırsat doğdu. Son dönemde sağlanan yapılandırma fırsatı ile borcunu ödeyenler emekli olabilecek. Diğer yandan anlaşmalı kamu bankalarından kredi çekenlere taksit imkanı sağlanıyor. Yapılandırma ile vatandaşlar derin nefes alarak emeklilik fırsatı elde etmiş olacak. İşte haberin ayrıntıları...

Cebinizden para çıkmadan emekli olabilirsiniz! Milyonlarca vatandaş hayalini kuruyor - Sayfa 1

Cebinizden para çıkmadan, 36 taksitle emekli olmak mümkün! Milyonlarca vatandaş çalışma hayatını sürdürürken, emekli olmanın hayalini kuruyor. 

Cebinizden para çıkmadan emekli olabilirsiniz! Milyonlarca vatandaş hayalini kuruyor - Sayfa 2

Yapılandırma fırsatı ile yaş hakkını doldurduğu halde emekli olamayan vatandaşlar hayaline kavuşabilecek..

Cebinizden para çıkmadan emekli olabilirsiniz! Milyonlarca vatandaş hayalini kuruyor - Sayfa 3

Yapılandırma başvurusu ile birlikte ödemeyi daha kolay bir hale getirmek için anlaşmalı bankalardan kredi çekerek 36 taksitle emekli olabilir. Yapılandırma hakkında tüm detaylar haberimizde.

Cebinizden para çıkmadan emekli olabilirsiniz! Milyonlarca vatandaş hayalini kuruyor - Sayfa 4

Emeklilik hakkında son detaylar şu şekilde: 

YAPILANDIRMAYA BAŞVURAN EMEKLİ ADAYLARI HANGİ BANKALARDAN KREDİ ÇEKEBİLİR?

SGK'ya olan borcu nedeniyle veya toplu para bulamadığından emekli olamayanlar için getirilen yapılandırma yasası pek çok kişiyi emeklilik hayali ile buluşturdu. Yapılandırmanın yanında bir de bankalarla anlaşılarak ödeme imkanı daha da kolaylaştırıldı. Krediyi çektikten sonra borcunuzu yatırıp hemen emekli olacağınız gibi, bankaya olan kredi borcunuz da emekliliğiniz üzerinden ödenecek.