Camdaki Kız Emir kimdir? Camdaki Kız oyuncu kadrosuna yeni kan: Cemal Hünal kimdir?

Camdaki Kız Emir karakteri açıklandı. Geçtiğimiz sezondan beri bu karakteri kimin oynayacağı merak ediliyordu. Camdaki Kız yeni sezon oyuncularına ünlü bir isim daha eklenmiş oldu. Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı adlı romanından ekrana uyarlanan dizide Emir karakterinin hikayesi de ortaya çıktı. Peki Emir karakteri kimdir? İşte Camdaki Kız oyuncuları ve karakter analizleri...

Camdaki Kız Emir kimdir? Camdaki Kız oyuncu kadrosuna yeni kan: Cemal Hünal kimdir? - Sayfa 1

Camdaki Kız yeni sezonda merakla beklenen bir karakteri kimin canlandıracağını açıkladı. Oyuncu Cemal Hünal önümüzdeki günlerde Emir karakteriyle Camdaki Kız dizisinde olacak. Peki Camdaki Kız Emir kimdir?

Camdaki Kız Emir kimdir? Camdaki Kız oyuncu kadrosuna yeni kan: Cemal Hünal kimdir? - Sayfa 2

CAMDAKİ KIZ EMİR KARAKTERİ KİMDİR?

Camdaki Kız dizisindeki Emir karakteri Selen'in eski sevgilisidir. Üniversite yıllarında Emir ile aşk yaşayan Selen daha sonra Levent ile evlenmiştir. Emir aynı zamanda Cana ile de yakın arkadaştır.

Camdaki Kız Emir kimdir? Camdaki Kız oyuncu kadrosuna yeni kan: Cemal Hünal kimdir? - Sayfa 3

CAMDAKİ KIZ KARAKTERLERİ

NALAN (BURCU BİRİCİK)

Emekli vali olan babası Adil ve emekli edebiyat öğretmeni olan Feride’nin tek çocuğudur. Sıcakkanlılığı ile herkesin ilk görüşte sevgisini kazanan, dünyalar güzeli bir genç kadındır. Varlık içinde yaşamış ve en iyi okullardan dereceyle mezun olmuştur. Şimdi de Türkiye’nin en büyük oteller zinciri olan Koroğlu’nun şirketinde mimar olarak çalışmaktadır. Sıcakkanlı, sevgi dolu, vicdanlı, çalışkan ve yumuşak huyludur. Başta annesi ve babası olmak üzere herkese karşı saygılıdır. Kurallara uyar ve asla aşırıya kaçmaz. Hayatını annesinin yönettiği biçimde yaşamaya alışkındır.

Camdaki Kız Emir kimdir? Camdaki Kız oyuncu kadrosuna yeni kan: Cemal Hünal kimdir? - Sayfa 4

SEDAT (FEYYAZ ŞERİFOĞLU)

Koroğlu ailesinin küçük oğludur. Babası tarafından “bir baltaya sap olamamakla” suçlanır. Annesi onu el bebek gül bebek büyüttüğü için rahata alışkındır, şımarıktır. Ama özünde sevgi dolu, kalbi kırık bir çocuktur. Babasına kendisini nasıl kanıtlayacağını bilememektedir. Babası tarafından evliliğe zorlanır ve kader karşısına Nalan’ı çıkarır.