Büyükekşi'yi gönderecek imza sayısına ulaşıldı: İmza vermeyen kulüpler belli oldu

Kulüpler Birliği'nin TFF'nin erken seçime gitmesi için topladığı imzalarda sayı 140'a ulaştı. Bu sayı erken seçim kararı almak için yeterli. Kulüpler, yarın noter huzurunda toplanan ıslak imzaları basınla paylaşacak.

Büyükekşi'yi gönderecek imza sayısına ulaşıldı: İmza vermeyen kulüpler belli oldu - Sayfa 1

TFF ile Kulüpler Birliği arasında erken seçim talebi nedeniyle ipler koparken sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin erken seçim talebini reddetmesi ve 18 Temmuz tarihini yinelemesinin ardından harekete geçen kulüpler, imza toplama konusunda çok önemli mesafe kat etti. Kısa süre içinde pek çok isimden destek alan Kulüpler Birliği, imza sayısında da 140'a ulaştı.

110
Büyükekşi'yi gönderecek imza sayısına ulaşıldı: İmza vermeyen kulüpler belli oldu - Sayfa 2

BASINLA DA PAYLAŞILACAK

TFF'ye yakın kaynaklar, kulüplerin hedeflenen imza sayısından geride olduğunu ileri sürse de bu konuda yarın çok önemli bir toplantı da gerçekleşecek.

210
Büyükekşi'yi gönderecek imza sayısına ulaşıldı: İmza vermeyen kulüpler belli oldu - Sayfa 3

140 imzaya ulaşan kulüpler, yarın 15.30'da bir basın toplantısı düzenleyecek. Kulüpler Birliği, toplantıda noter huzurunda ıslak imzalı belgeleri basınla paylaşacak. Bu toplantı kulüplerin TFF ile yaşadıkları soğuk savaşta bir anlamda gövde gösterisi de olacak.

310
Büyükekşi'yi gönderecek imza sayısına ulaşıldı: İmza vermeyen kulüpler belli oldu - Sayfa 4

İPLER RİVA'DAKİ DİYALOG TOPLANTISINDA KOPMUŞTU

TFF ile kulüpler arasında erken seçim nedeniyle gerilen ipler, geçtiğimiz hafta diyalog heyetinin yaptığı son görüşmeyle kopmuştu.

410