Böyle fiyat hiç bir markada yok: Bu araba sadece 219 bin TL

Otomobil piyasasında ucuz araç satabilen çok az markadan biri olan Fransız Citroen'den büyük hamle. 400 bin TL’nin altında sıfır araç bulmanın zor olduğu şu günlerde bu haber bir nebze olsun içinizi rahatlatacak. Citroen ülkemizde devrim yapacak bir arabayı satışa sundu. Üstelik kullanmak için B ehliyetine ihtiyacınız yok. İşte uzun zamandır merakla beklenen Citroen Ami One modelinin Türkiye fiyatı…

Böyle fiyat hiç bir markada yok: Bu araba sadece 219 bin TL - Sayfa 1

Şehir içinde pratik bir çözüm arayanların tercihi olması beklenen Citroen Ami sonunda bireysel müşteriler için de satışa sunuluyor. İşte Citroen Ami'nin Türkiye fiyatı ve özellikleri:

122
Böyle fiyat hiç bir markada yok: Bu araba sadece 219 bin TL - Sayfa 2

Son dönemde 400 bin TL altında sıfır otomobil bulmak neredeyse imkansız. Dolar kurundaki artış da fiyatları uçurmaya devam ediyor.

222
Böyle fiyat hiç bir markada yok: Bu araba sadece 219 bin TL - Sayfa 3

Bu haberimizde ise çok ilginç bir model ve şaşırtıcı bir fiyat listesi ile karşınızdayız. Beklentiniz çok yüksek değilse bu haber tam size göre. İşte karşınızda uzun zamandır merakla beklenen Citroen Ami.

322
Böyle fiyat hiç bir markada yok: Bu araba sadece 219 bin TL - Sayfa 4


Citroen Ami'nin fiyatı otomobil tutkunları tarafından merak ediliyordu.

Resmi açıklama nihayet geldi. B1 sınıfı ehliyete sahip 16 yaş ve üzeri kişilerin de kullanabileceği Citroen Ami, bolca kişiselleştirme ve aksesuar seçeneği ile satışa sunuluyor.

422