Böyle fiyat hiç bir markada yok: Bu araba sadece 154 bin TL

Otomobil piyasasında 250 bin TL civarında araç satabilen çok az markadan biri olan Koreli Hyundai'den büyük hamle. Güney Kore'de satışa sunduğu minik crossover Hyundai Casper'ın ticari versiyonu da çıktı. İşte fiyatı sadece 11.400 dolar (154.748 TL) olan dünyanın en tatlı minivanı Hyundai Casper'a ait tüm detaylar…

Böyle fiyat hiç bir markada yok: Bu araba sadece 154 bin TL - Sayfa 1

Hyundai, dünyanın çeşitli ülkelerdeki değişik pazar şart ve taleplerine uygun olarak Hyundai i10, Hyundai i20, Hyundai Tucson, Hyundai Elentra ve Hyundai Kona gibi otomobillerinin yanı sıra küçükleri de seçenek yelpazesini sonuna kadar açmak için bulundurmaya başlıyor.

124
Böyle fiyat hiç bir markada yok: Bu araba sadece 154 bin TL - Sayfa 2

Otomotiv sektörünü kasıp kavuran ve durma noktasına getiren çip krizi hâlâ devam ederken, her segmentte en iddialı modeller ile küresel pazarlarda en güçlü markalardan biri olmaya aday Hyundai'den hamle üstüne hamle geliyor.

224
Böyle fiyat hiç bir markada yok: Bu araba sadece 154 bin TL - Sayfa 3

Hyundai, özellikle “şehir” otomobili olarak hazırladığı minik otomobiller ile ilgi görüyor. En son Hyundai Casper, Koreli üreticinin en küçük crossover modeli olarak tanıtılmıştı.

324
Böyle fiyat hiç bir markada yok: Bu araba sadece 154 bin TL - Sayfa 4

Şehir içinde pratik bir çözüm arayanların tercihi olması beklenen bu aracın bir de Hyundai Casper Van isimli ticari versiyonu görücüye çıkarıldı.

424