Margün Enerji'den yurtdışı hamlesi

Margün Enerji (MAGEN) bugün yatihli yönetim kurulu toplantısında; büyüme hedefleri kapsamında Hollanda'da şirket kurulmasına karar verildi.

BORSAMATİK BORSAMATİK
Margün Enerji'den yurtdışı hamlesi

Margün Enerji (MAGEN) yönetim kurulu toplantısında Hollanda'da şirket kurulmasına karar verildi.

Şirketten KAP'a yapılan açıklama şu şekilde:

"Şirketimizin bugün tarihli yönetim kurulu toplantısında; yurt dışı (Avrupa, ABD, Kanada, Avusturalya ve İngiltere'de) büyüme hedeflerimiz kapsamında, sürdürülebilirlik ilkeleri, ESG kriterleri çerçevesinde ve inovasyon odaklı stratejimiz doğrultusunda;

İklim teknolojileri alanında greenfield ve/veya brownfield projeler, satın alma ve birleşmeler (M&A) ayrıca kendi alanlarında uzmanlaşmış global şirketler ile stratejik ortaklıklar, finansal ortaklıklar ve ticari iş birlikleri yapmak suretiyle yatırımlar yapılması hedeflenmektedir. Bu bağlamda Hollanda'da şirket kurulmasına karar verilmiştir.

Yatırımcılarımız süreç hakkında gelişme oldukça bilgilendirilecektir."

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında BORSAMATİK internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER