Bolu'da, Barış Pınarı Harekatı'na destek için siyasi parti temsilcileri birlikte yürüdü

Bolu'da, yüzlerce kişi ‘Barış Pınarı Harekatı’na destek vermek için ellerinde Türk bayraklarıyla yürüdü.

Bolu'da, Barış Pınarı Harekatı'na destek için siyasi parti temsilcileri birlikte yürüdü - Sayfa 1

Türk Silahlı Kuvvetlerinin başlattığı Barış Pınarı Harekatı’na destek vermek için Demokrasi Meydanı’nda toplanan vatandaşlar sloganlar eşliğinde İzzet Baysal Caddesinde yürüdü. 

115
Bolu'da, Barış Pınarı Harekatı'na destek için siyasi parti temsilcileri birlikte yürüdü - Sayfa 2

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, AK Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay, CHP İl Başkanı Kazım Karsu, MHP İl Başkanı Cihan Başaran, Saadet Partisi İl Başkanı Veysel Çetinkaya ile Vatan Partisi, İşçi Partisi ve Yeniden Refah Partisi'nin il başkanlarının yanı sıra Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri, Bolusporlu futbolcular ve yönetimi ile yüzlerce vatandaş ellerinde Türk bayraklarıyla katıldı. Topluluk yürüyüş süresince ‘Ne mutlu Türk’üm diyene’, ‘Şehitler ölmez vatan bölünmez’ sloganlarıyla harekata destek verdi. 

215
Bolu'da, Barış Pınarı Harekatı'na destek için siyasi parti temsilcileri birlikte yürüdü - Sayfa 3

Yürüyüşe katılan bazı vatandaşlar başlarına mavi komando beresi taktı. Çevredekiler de yürüyüşe katılanları asker selamıyla selamladı. Demokrasi Meydanında başlayan yürüyüş Kent meydanında sona erdi. Meydanı dolduranlar harekata katılan askerler için dua etti.

315
Bolu'da, Barış Pınarı Harekatı'na destek için siyasi parti temsilcileri birlikte yürüdü - Sayfa 4

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından meydanı dolduran kalabalığa seslenen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, "Batı dünyası maalesef el ele vermiş bir konuya takılıyor. Niye Türk futbolcular Fransa’da asker selamı verdi. Niye cimnastik dünya şampiyonu madalyasını alırken asker selamı verdi. 

415