Bir Zamanlar Çukurova’da büyük sürpriz! Fragmanı ele verdi

ATV'nin fenomen dizisi Bir Zamanlar Çukurova'da yaşanan ayrılıkların ardından hızla finale gittiği iddia edilmişti. Ancak dizi deyim yerindeyse ters köşe yaptı. Kan değişikliğine giden dizi ,çok ünlü bir oyuncuyla anlaştı. Fekeli'nin can dostu olarak diziye girmeye hazırlanan oyuncu bu hafta yeni bölümde yer alacak. Ancak detaylar bununla da sınırlı değil. Bir Zamanlar Çukurova 88. Bölüm fragmanında sürprizler yaşanacağına dair görüntüler var. İşte fenomen diziyle ilgili son gelişmeler

Bir Zamanlar Çukurova’da büyük sürpriz! Fragmanı ele verdi - Sayfa 1

Dönem dizisi seviyoruz
Dönem dizilerini seven Türk seyircisi 'Bir Zamanlar Çukurova'yı bağrına bastı bırakmadı. Bırakmadı diyoruz çünkü dizi tek sezon olarak planlanmıştı. Ancak 'Bir Zamanlar Çukurova' kısa sürede sevildi ve perşembe gecelerinin zirvedeki yapımlarından oldu.

143
Bir Zamanlar Çukurova’da büyük sürpriz! Fragmanı ele verdi - Sayfa 2

Reyting yarışında zirveye tutundu
Perşembe gecelerinin Mucize Doktor, Alev Alev gibi yapımlarını geride bırakan Bir Zamanlar Çukurova, son zamanlarda ciddi kan kaybı yaşamış, arka arkaya dizinin çok önemli oyuncuları veda etmişti.

243
Bir Zamanlar Çukurova’da büyük sürpriz! Fragmanı ele verdi - Sayfa 3

Vedalar peş peşe gelmişti
Hünkar Yaman'ın Doktor Müjgan’nın halası Behice tarafından öldürülmesi diziseverleri gözyaşlarına boğmuştu. İzleyenler Hünkar Yaman karakterinin yani Vahide Perçin’in vedasıyla sarsılmıştı.

343
Bir Zamanlar Çukurova’da büyük sürpriz! Fragmanı ele verdi - Sayfa 4

Arkasından Yılmaz karakteriyle milyonların gönlüne taht kuran Uğur Güneş diziye veda etti. Çukurova'da tüm engellere rağmen bitmeyen Züleyha ve Yılmaz aşkı, trajik bir sonla hayranlarına büyük bir şok yaşattı.

443