Bir Zamanlar Çukurova’da beklenmeyen ayrılık; TRT 1’de yayınlanan fragman kafaları karıştırdı

ATV ekranlarında 3. Sezondur fırtına gibi esen Bir Zamanlar Çukurova’da olacaklara inanamayacaksınız. ‘Yılmaz’ karakterine can veren Uğur Güneş’in diziden ayrılışının ardından iddiaların ardı arkası kesilmiyor. Peki ama bu iddia ne, Bir Zamanlar Çukurova’ya hangi başrol oyuncusu veda edecek? F5 Haber’den Bünyamin Kara medya kulislerine bomba gibi düşen bu iddianın detaylarını sizler için araştırdı.

Bir Zamanlar Çukurova’da beklenmeyen ayrılık; TRT 1’de yayınlanan fragman kafaları karıştırdı - Sayfa 1

Bir Zamanlar Çukurova 82. Bölümü ile izleyenlerin karşısına çıkmaya hazırlanırken medya kulislerine düşen bir iddia adeta ortalığı karıştırdı.

129
Bir Zamanlar Çukurova’da beklenmeyen ayrılık; TRT 1’de yayınlanan fragman kafaları karıştırdı - Sayfa 2

Ekranların iddialı dizisi Bir Zamanlar Çukurova’dan ayrılarak hem oyuncunun hem de dizinin hayranlarını şaşkına çeviren Uğur Güneş’in ardından izleyenlerin kafasını karıştıran gelişmeler yaşanıyor.

229
Bir Zamanlar Çukurova’da beklenmeyen ayrılık; TRT 1’de yayınlanan fragman kafaları karıştırdı - Sayfa 3

Sizlerin de bildiği gibi Uğur Güneş'Kesişme: İyi ki Varsın Eren' filminde Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik’i canlandırmak için harekete geçmiş paylaşımlarıyla hayranlarını heyecanlandırmıştı.

329
Bir Zamanlar Çukurova’da beklenmeyen ayrılık; TRT 1’de yayınlanan fragman kafaları karıştırdı - Sayfa 4

Bir Zamanlar Çukurova’dan ayrılan Uğur Güneş yeni filmi 'Kesişme: İyi ki Varsın Eren' için yoğun bir spor programına girmiş iki ayda yaklaşık 10 kilo vererek değişimiyle şaşırtmıştı.

429