Bir Zamanlar Çukurova çekimleri durduruldu; Oyuncular peş peşe paylaşım yaptı

ATV ekranlarının Perşembe akşamlarına damga vuran dizisi Bir Zamanlar Çukurova 120. Bölüm yayınlanması beklenirken şoka uğratan bir gelişme yaşandı. Bir Zamanlar Çukurova dizisinde yapımcıların yaptığı açıklamalar dizinin hayranlarını şaşkına çevirdi.

Bir Zamanlar Çukurova çekimleri durduruldu; Oyuncular peş peşe paylaşım yaptı - Sayfa 1

Bir Zamanlar Çukurova 120. Bölüm ile ekranlara damga vurmaya hazırlanırken seyircinin uzun zamandır beklediği detay ise şu ana kadar gerçekleşmedi. 119. Bölüm yankıları devam ederken dizinin hayranları ise yeni bölümü beklemeye başlamıştı.

122
Bir Zamanlar Çukurova çekimleri durduruldu; Oyuncular peş peşe paylaşım yaptı - Sayfa 2

İddialı proje her bölümüyle seyirciyi ekran başına kilitlemeye devam ederken başarılı oyuncular Selin Yeninci ve Selin Genç için ayrılık iddiaları deprem etkisi yaratmıştı. Bir Zamanlar Çukurova dizisinde bu ayrılıklarla birlikte dengeler değişecek.

222
Bir Zamanlar Çukurova çekimleri durduruldu; Oyuncular peş peşe paylaşım yaptı - Sayfa 3

Hilal Altınbilek, İbrahim Çelikkol, ve Furkan Palalı gibi isimlerin başrol oynadığı Bir Zamanlar Çukurova dizisinde seyirciyi kötü sürprizlerin beklediğini daha önce açıklamıştık.

322
Bir Zamanlar Çukurova çekimleri durduruldu; Oyuncular peş peşe paylaşım yaptı - Sayfa 4

ATV ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Bir Zamanlar Çukurova 4. Sezonuyla da bomba gibi bir hikaye ile izleyicinin karşısına çıkarken yaşanan gelişmeler şaşkınlık yaratmaya devam ediyor.

422