Bir Merve Hemşire vakası daha! Dudak estetiği için gitti ama...

Adana'da kendisini doktor olarak tanıtan kadın kuaförüne silikon yaptırdıktan sonra dudaklarını kaybetme tehlikesi yaşayan hemşire Merve Keleş olayı hafızalardan silinmezken, buna benzer bir yeni vaka İzmir'in Konak İlçesi Hatay semtinde yaşandı. <br />Burcu Şahin'in dudakları, iddiaya göre güzellik merkezinde "malzemeci" olarak çalışan kişinin yaptığı uygulama nedeniyle deformasyona uğradı.

Bir Merve Hemşire vakası daha! Dudak estetiği için gitti ama... - Sayfa 1

Adana'da kendisini doktor olarak tanıtan kadın kuaförüne silikon yaptırdıktan sonra dudaklarını kaybetme tehlikesi yaşayan hemşire Merve Keleş olayı hafızalardan silinmezken, buna benzer bir yeni vaka İzmir'in Konak İlçesi Hatay semtinde yaşandı.

Burcu Şahin'in dudakları, iddiaya göre güzellik merkezinde "malzemeci" olarak çalışan kişinin yaptığı uygulama nedeniyle deformasyona uğradı.

119
Bir Merve Hemşire vakası daha! Dudak estetiği için gitti ama... - Sayfa 2

"DAMARIM ÇATLADI"

Reklam ve tanıtım şirketinde çalışan 35 yaşındaki Burcu Şahin, Hatay semtindeki bir güzellik merkezine gitti. Şahin'in dudakları, iddiaya göre büroda çalışan Bülent isimli bir malzemecinin yaptığı müdahale sonrası tanınmayacak hale geldi.

219
Bir Merve Hemşire vakası daha! Dudak estetiği için gitti ama... - Sayfa 3

Dudak içindeki damarın çatladığını belirten genç kadın, avukatları aracılığıyla bu güzellik merkezini şikayet edeceğini duyurdu.

319
Bir Merve Hemşire vakası daha! Dudak estetiği için gitti ama... - Sayfa 4

Yeni Asır'dan Fatih Şendil'e konuşan Şahin, dudaklarının bu hale gelmesi nedeniyle sokağa çıkamadığını ve işten ayrıldığını belirtirken, İl Sağlık Müdürlüğü tarafından merkez hakkında soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

419