Bir Küçük Gün Işığı 8. bölüm fragmanında flaş karar; Kimse bunu tahmin edemedi

Bir Küçük Gün Işığı soluksuz izlenmeye devam ediyor. Her hafta ATV ekranlarında boy gösteren yeni dizi kısa sürede tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Elif ile Güneş'in hikayesine Fırat'ında dahil olması seyirciyi heyecanlandırırken flaş bir karar alındı. İşte Bir Küçük Gün Işığı 8. bölüm fragman detayları...

Bir Küçük Gün Işığı 8. bölüm fragmanında flaş karar; Kimse bunu tahmin edemedi - Sayfa 1

Bir Küçük Gün Işığı dizisi yayın hayatına resmen bomba gibi girdi. Seray Kaya, Berk Oktay, Azra Aksu, Şeyma Korkmaz, Tuğçe Açıkgöz, Esra Dermancıoğlu'nun rol aldığı yeni dizi hafızalara kazınmaya devam ediyor.  

119
Bir Küçük Gün Işığı 8. bölüm fragmanında flaş karar; Kimse bunu tahmin edemedi - Sayfa 2

Geçtiğimiz salı günü Bir Küçük Gün Işığı 7. bölümü ile seyircinin karşısına çıkmıştı. Her zaman olduğu gibi yine gözyaşlarının tutulamadığı diziden seyirciyi şoke eden bir karar geldi.

219
Bir Küçük Gün Işığı 8. bölüm fragmanında flaş karar; Kimse bunu tahmin edemedi - Sayfa 3

Bir Küçük Gün Işığı 8. bölüm fragmanından anladığımız kadarıyla rekortmen dizide işler iyice karışıyor! Kocasından kalan borçlar, Sude'nin nefreti, Fırat'ın arkasından iş çevirmesi, Güneş'in acınası durumu derken Elif'in hayatı son olarak dolandırılması ile yerle yeksan oldu. 

319
Bir Küçük Gün Işığı 8. bölüm fragmanında flaş karar; Kimse bunu tahmin edemedi - Sayfa 4

Salı akşamları seyirciyi ekran başından kaldırmayan dizinin yeni bölümünde hiç hoşunuza gitmeyecek gelişmeler sizi bekliyor. Detaylara geçmeden önce hızlıca Bir Küçük Gün Işığı 7. bölümde olanlara göz atalım...

419