Bir Küçük Gün Işığı 6. bölüm fragmanında sular ısındı; O detay bomba etkisi yarattı

Bir Küçük Gün Işığı 6. bölüm fragmanı seyircinin heyecanını iyice artırdı. ATV’nin yeni dizisiyle Yasak Elma’ya rakip olan Berk Oktay, partneri Seray Kaya ile birlikte müthiş bir uyum yakaladı. Kısa sürede dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Bir Küçük Gün Işığı’nda sular iyice ısınırken yeni bölümdeki o detay bomba etkisi yarattı. Detaylar haberimizde...

Bir Küçük Gün Işığı 6. bölüm fragmanında sular ısındı; O detay bomba etkisi yarattı - Sayfa 1

Bir Küçük Gün Işığı yeni sezonun iddialı yapımları arasında yer almayı başardı. Oyuncu kadrosunda Berk Oktay, Seray Kaya, Tuğçe Açıkgöz, Şeyma Korkmaz, Esra Dermancıoğlu gibi ünlü isimlerin yer aldığı Bir Küçük Gün Işığı 6. bölüm fragmanındaki detay olay oldu.

116
Bir Küçük Gün Işığı 6. bölüm fragmanında sular ısındı; O detay bomba etkisi yarattı - Sayfa 2

Yasak Elma dizisinden ayrılan Berk Oktay’ın yeni dizisi Bir Küçük Gün Işığı beklenenden daha fazla ilgi gördü. Henüz 5 bölümdür ekrana gelen yeni projede heyecan hızla tırmanmaya devam ediyor.

216
Bir Küçük Gün Işığı 6. bölüm fragmanında sular ısındı; O detay bomba etkisi yarattı - Sayfa 3

Elif ve Güneş’in hikayesiyle yürekleri sızlatan Bir Küçük Gün Işığı dizisinde bütün sırlar tek tek ortalığa dökülmeye başladı. Yeni bölüm fragmanına geçmeden önce Bir Küçük Gün Işığı 5. bölümde olanları gelin birlikte inceleyelim…

316
Bir Küçük Gün Işığı 6. bölüm fragmanında sular ısındı; O detay bomba etkisi yarattı - Sayfa 4

BiR KÜÇÜK GÜN IŞIĞI 5.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Güneş’in Dila’nın kızı olduğunu öğrenen Fırat, gerçekleri annesine anlatacakken beklenmedik bir durum oldu. Sonunun geldiğini anlayan Dila, durumdan kurtulmak için bayılma numarası yaparak hafızasını kaybetmiş gibi yaptı.

416